Schedule

Questions? Please contact us at [email protected]. Thank you.
No class found for the selected class and location.
9 Mon
December
Today
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
50 minutes Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
5:30 pm
Prenatal
1 hour Linda T
6:30 pm
YIN
1 hour 30 minutes Tara S
8:00 pm
10 Tue
December
Tomorrow
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
50 minutes Kristal
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Kellie
5:30 pm
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
1 hour Courtney (sub for Kirsten S)
8:00 pm
11 Wed
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
1 hour 30 minutes Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
1 hour Linda T
12:05 pm
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Lea R
5:30 pm
7:00 pm
12 Thu
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
50 minutes Tara S
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
4:45 pm
Evening Mysore
2 hours Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
1 hour 30 minutes Linda T
7:00 pm
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
1 hour Kartieekay
13 Fri
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:30 pm
14 Sat
December
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
1 hour 30 minutes Melissa
10:40 am
YIN
1 hour 30 minutes Kristal
15 Sun
December
9:00 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:00 am
Led Full Primary
1 hour 30 minutes Rachael R
16 Mon
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
50 minutes Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
5:30 pm
Prenatal
1 hour Linda T
6:30 pm
YIN
1 hour 30 minutes Tara S
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
1 hour Kirsten S (sub for Courtney)
17 Tue
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
50 minutes Kristal
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Kellie
5:30 pm
7:00 pm
8:00 pm
18 Wed
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
1 hour 30 minutes Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
1 hour Linda T
12:05 pm
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Lea R
5:30 pm
7:00 pm
19 Thu
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
50 minutes Tara S
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
4:45 pm
Evening Mysore
2 hours Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
1 hour 30 minutes Linda T
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
1 hour Karla (sub for Courtney)
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
1 hour Kartieekay
20 Fri
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:30 pm
21 Sat
December
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
1 hour 30 minutes Melissa
10:40 am
YIN
1 hour 30 minutes Kristal
22 Sun
December
9:00 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:00 am
Led Full Primary
1 hour 30 minutes Rachael R
23 Mon
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
50 minutes Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
5:30 pm
Prenatal
1 hour Linda T
6:30 pm
YIN
1 hour 30 minutes Tara S
8:00 pm
24 Tue
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
7:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
50 minutes Kristal
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Kellie
5:30 pm
7:00 pm
8:00 pm
25 Wed
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
1 hour 30 minutes Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
1 hour 30 minutes Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
1 hour Linda T
12:05 pm
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
2 hours Lea R
5:30 pm
7:00 pm
26 Thu
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:30 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
50 minutes Tara S
1:05 pm
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
4:45 pm
Evening Mysore
2 hours Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
1 hour 30 minutes Linda T
7:00 pm
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
1 hour Kartieekay
27 Fri
December
6:00 am
Self Practice
1 hour Self Practice
8:00 am
Morning Mysore
1 hour 30 minutes Kellie
9:30 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
2 hours Private Teacher
5:30 pm
28 Sat
December
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
1 hour 30 minutes Melissa
10:40 am
YIN
1 hour 30 minutes Kristal
29 Sun
December
9:00 am
Morning Mysore
2 hours Kellie
11:00 am
Led Full Primary
1 hour 30 minutes Rachael R
Show 20 more days