Trosa Hot Yoga/THY AB

FÖRELÄSNING: Resan i Det Inre
med Sanna Nordin

november 7 (söndag)
klockan 16:00

Lektionens längd
90 minuter

Location
Bråtagatan 8A

En föreläsning om upplevelser man kan förvänta sig när man är på den inre resan av personlig utveckling - att bli mer medveten och att få mer kontakt med sig själv.

Från den första känslan av att något skaver och inte känns helt ok till att våga möta och lyssna på sig själv och därefter också förändra sitt sätt att vara och göra utifrån sin egen sanning och drivkraft. Hur man kan få nya perspektiv genom att förstå mer kring energi och hur vi kan påverka den.

Sanna delar med sig av sina kunskaper utifrån arbetet som healing- och samtalsterapeut men också av sina egna erfarenheter under resan att bli mer av sitt sanna jag.

Sannas förhoppning är att åhörarna ska hitta igenkänning och få större förståelse för sig själva och det de upplever som ibland kan vara utmanande. Att se att man inte är ensam och få nya perspektiv som hjälper en framåt.

Sanna är diplomerad samtalsterapeut & samtalscoach i Psykosyntes och Energiterapeut.

Föreläsningen ingår inte i medlemskapen och går inte att betala med klippkort, utan man köper en biljett separat antingen online eller av oss i receptionen.

Pris: 300kr 
(200kr för Årsmedlemmar)

Varmt välkomna!

Sanna Kjellröier Nordin
073-262 6604

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...