Trosa Hot Yoga/THY AB

EVENT: LevAnde & HelAnde Lördag med Martin Fransson
med Martin Fransson

november 27 (lördag)
klockan 9:00

Lektionens längd
540 minuter

Location
Bråtagatan 8A

Lördag 27/11  -  kl 9:00-18:00 

Välkomna med på en heldag med föreläsningar, workshops, behandlingar och yoga & chi med Martin Fransson.

Vill du lära dig och ta del av Martins tips föra att kultivera dig och öka din LevAnde potential, då kan detta vara något för dig!


Vi kommer under denna dag utforska några av de fundamentala källorna för att skapa balans i våra kroppar, sinnen och själar. Jag kommer dela med mig av några av mina bästa "recept", som du kan använda för att utveckla din hälsa till nya nivåer. Många har jag inte lärt ut tidigare, men nu är det dags att dela med mig av unika koncept och applikationer som jag har haft förmånen att få lära mig, träna, förfina och integrera.

Vill du vara med på denna dag för att arbeta med hälsa och de essentiella ingredienser som vår kropp och själ efterfrågar för god hälsa och utveckla vår inneboende potential.

Du kommer lära dig hur du kan får reda på om du har obalanser i dina sex grundläggande system och hur du kan balansera dem via kroppen såväl genom att ändra dina valda sanningar.

De sex systemen vi kommer arbeta med är:

1. Optimalt körtelsystem & balans - För att läka och ha ork till det vi vill i livet så behöver våra celler kunna skapa nya friska celler och skapa den nödvändiga energin och värmen för detta. Lär dig hur du kan kultivera Kroppens energi- och värmereglerande system via hormonell och inre kemsik balans.

2. Optimalt utrensningssystem - För god hälsa behöver kroppen kunna göra sig av med det som annars blir giftig för den. För de flesta kroniska hälsoutmaningar är det av essens att kunna detoxa effektivt så att kroppens förmåga att kunna göra sig av med gifter förbättras. Du kommer få lära dig recept för detox och få med dig hem bla en unik "receptmanual för terapeutiska bad".

3. Optimalt nervsystem - Ett intelligent kommunikationssystem som samkoordinerar alla övriga system till din inre symfoni. Få nycklar till ett välbalanserat nervsystem. Lär dig hur att bla reglera din vagusnerv.

4. Optimalt näringsupptag - Ge ditt system för näringsupptag rätt förutsättningar och ingredienser.

5. Optimalt rörelseramverk - Skapa balans me rörelse för din kropp och själ via olika former av rörelser och positioner som när så sitt skelett, muskler och fascia kan fungera elegantare och ge dig den energi du behöver.

6. Optimalt cirkulationssystem - hur att nära blod-, lymfa- och glymfatiska systemen.

Varenda cell i vår kropp tillhör ett av dessa sex system, balansering av dessa är nyckeln för optimal läkning och avgörande för välbefinnande. Till dessa sex system kan vi koppla hur vi känner och tänker. Vilka tankar, känslor och koncept som vi har fastnat i och som behöver skifta för att må ännu bättre.
Vi kommer att arbeta med att förändra, byta ut och installera nya koncept som är mer närande och berikande för dig. Du kommer få lära dig hur du kan arbeta med och skifta omedvetna idéer som du bär på och som styr hur du mår, tänker, känner och lever ditt liv.
Du kommer även få lära dig om LivetsGeometri och hur att integrera det i ditt liv och leverne.

Om Martin Fransson

Martin blev klar kiropraktor 1996 efter ett år vid Odense Universitet och fyra år vid Anglo European College of Chiropractic. Han har specialiserat sig på mjuka kiropraktiska tekniker som SOT (Sacro Occipital Technique), Network Spinal Analysis (NSA), Bio Geometric Integration (BGI).
Martin grundade Welledge i Gamla Stan 2005, och var innan dess verksam i Huddinge centrum och Aspudden från 1996 till 2007. 
De flesta som söker sig till Martin kommer för smärt- och stressproblematik som de inte fått hjälp med tidigare. Genom en förståelse kring hur hjärnan-, nervsystemet och övriga kroppen samverkar vid stress och återhämtning väver Martin samman program som integrerar kiropraktik, biofeedback och neurofeedback med andra framgångsrika applikationer.
Martin föreläser och utbildar människor och grupper kring hjärnans funktion vid stress och återhämtning/läkning, för att sprida kunskap om vad som lägger grunden för att nå sin högsta potential. Martin utgår från metadisciplinen Kommunikologi, läran om det som är gemensamt.
I hans arbete är stress en resurs istället för hinder och han har specialiserat sig på förbättra hjärnan och övriga kroppens förmåga till återhämtning & prestation. Martin arbetar mycket med biofeedback och stresstoleranstester för att åskådliggöra och träna sina klienters förmåga att självreglera de bakomliggande obalanserna som yttrar sig som symtom.
Martin har gett ut boken "Din hälsokälla är Du -utveckla dina fem hälsopelare".

Yoga är för mig att disciplinerat, praktisera och kultivera kropp, sinne och själ till ökad samstämmighet. Något jag har praktiserat sedan jag var 13 år. Inte endast från indiska traditioner utan från diverse traditioner. Precis som Yoga betyder att förena och balansera, så har jag integrerat och transformerat min egna stil som jag vill dela med dig som känner dig kallad.

Pris: 2.300kr (ink moms för privatperson & ex moms för företag)

Varmt välkomna!

Utveckla dina sex källor till en balanserande och levande tillvaro.

"Unify Man Spiritual, with Man Physical" - D.D Palmer, founder of Chiropractic

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...