Trosa Hot Yoga/THY AB

Workshop: CHAKRABALANS
med Susanne & Micke

oktober 24 (söndag)
klockan 12:00

Lektionens längd
150 minuter

Location
Bråtagatan 8A

Välkomna till en workshop med fokus på att balansera våra sju största Chakran i kroppen!

Vi förbereder dessa färgsprakande Chakran för pånyttfödelse i harmoni med naturen och årstiden. Vi sår frön som kommer att växa sig starkare för varje gång du yogar och mediterar. På det viset bygger du upp, reparerar och balanserar hela dig. Detta gör vi genom andningsövningar, krior, mantran, meditationer, ljud, vibrationer och mjuka inkännande rörelser.
Tänk dig att du är ett träd och du kommunicerar genom rötterna med andra träd, och genom dina meridianer (energikanalerna) strömmar en massa energier som på vissa ställen samlas som i små nystan. Dessa nystan kallas Chakran.
 
Vi har många energinystan/chakran i kroppen och vi fokuserar denna dag på de sju största som går längs ryggraden hela vägen från svanskotan och bäckenbotten upp till kronan och toppen av huvudet. För att må bra behöver vi ha våra chakran i balans och harmoni; förutsättningar för vår Kundalinienergi att stiga uppåt längs ryggraden och öppna upp oss mot det gudomliga, mot vår egen storhet, mot helheten, mot vårt egna uppvaknande.
Vi kommer öva oss i att känna våra Chakran, lyssna och upplev hur vi sammanlänkar och flätar ihop dem. Vi kommer frigöra och aktivera varje chakra för att till slut känna hur det blir till ett fritt flöde genom hela ryggraden och upp i kronan. 
 
Klassen avslutas med en meditation och djupavslappning så att allt får integreras så att kropp, sinne och själ kan helas och läkas.
 
Kom och njut av 2,5 timmes magi för hela dig!
 
Lärare är: Susanne Emilsson och Micke Kolthoff.
Susanne är utbildad och certifierad Kundaliniyogalärare sen 2013 och Micke är utbildad Mediyogaterapeut och utbildad inom klangskåls- & ljudterapi.
 
Anmäl dig genom att köpa biljett online eller av oss i receptionen.
 
Pris: 350kr
(250kr för Årsmedlemmar, köp i receptionen)
 
Varmt välkomna!

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...