Trosa Hot Yoga/THY AB

All-Night Gongbad đŸ’« Equinox Puja🌄
med Mateusz, Ulf, Micke med flera...
CANCELLED

TyvÀrr - det passet Àr instÀllt!

september 21 (lördag)
klockan 21:30

Lektionens lÀngd
540 minuter

Location
BrÄtagatan 8A, Stora Shalan

✹All Night Gongbad - Equinox Puja✹    

Lördag 21/9   kl 21:00-07:00
21:00    Studion öppnar
21:30    Landa
21:45    Konsert
23:00    Ljudresan startar
05:00    Tystnad och integrering
07:00     Avslutning

VĂ€lkommen till en oförglömlig natt lördagen den 21/9, dĂ€r vi tillsammans hedrar och uppmĂ€rksammar höstdagjĂ€mningen med en djupgĂ„ende ljudresa (Equinox Gong Puja)! 
Under ledning av Mateusz Krawiec och ett team av skickliga instrumentalister fÄr du uppleva en natt fylld av helande ljud, vibrationer, stillhet och djup ÄterhÀmtning.

Equinox Puja Ă€r en ceremoni som utförs i samband med vĂ„rdagjĂ€mningen eller höstdagjĂ€mningen, nĂ€r dag och natt Ă€r lika lĂ„nga. I samband med en Equinox (höst- eller vĂ„rdagjĂ€mning), dĂ€r naturens balans mellan ljus och mörker stĂ„r i fokus, anvĂ€nder vi en Equinox Puja som en tillfĂ€lle att hedra denna balans, reflektera över övergĂ„ngen mellan Ă„rstider, och sĂ€tta intentioner för den kommande perioden. 

Vi inleder med en stÀmningsfull konsert pÄ ca en timme dÀr olika instrument, sÄsom gongar, klangskÄlar, shantis, shamanska trummor och rainsticks, skapar en magisk atmosfÀr. DÀrefter följer en kraftfull Ljudresa/Gongbad frÄn ca kl 23-05, dÀr du sveps med av ljuden och vibrationerna in i en djup avslappning. Natten avslutas med 2 timmars tystnad och integrering, vilket ger dig tid att landa och ta in nattens upplevelser innan vi avrundar kl 07:00.

Det hĂ€r Ă€r en resa utöver det vanliga, perfekt för att hedra höstdagjĂ€mningen & sĂ€tta intentionen för kommande mĂ„nader! Tidigare deltagare vittnar om, förutom en helt fantastisk upplevelse, Ă€ven ett upplyft sinne, avslappnad kropp, mindre smĂ€rta & spĂ€nningar, mer energi och större nĂ€rvaro. 

Om Mateusz Krawiec:
Mateusz Krawiec Ă€r en ljudterapeut, musiker och facilitator som specialiserar sig pĂ„ gongbad och andra sound healing-tekniker. Han Ă€r kĂ€nd för att anvĂ€nda olika instrument, som gongar, klangskĂ„lar, shamanska trummor och andra traditionella ljudverktyg, för att skapa djupgĂ„ende ljudupplevelser och meditationer. Krawiec Ă€r ofta involverad i workshops, retreater, utbildningar och evenemang som fokuserar pĂ„ personlig utveckling, mindfulness och healing genom ljud. Hans arbete har en stark förankring i bĂ„de traditionella och moderna tekniker för ljudhealing, dĂ€r han kombinerar sin musikalitet med en djup förstĂ„else för de terapeutiska effekterna av ljudvibrationer.


Pris: 900 kr/person  
10% rabatt för medlemmar (de som har aktiva medlemskap). Mejla oss för rabattkod.
Vi erbjuder sköna madrasser att sova pĂ„ – ta med dig en kudde och en extra filt om du vill ha nĂ„got annat Ă€n vĂ„ra fleecefiltar.  

AnmÀl dig nu och sÀkra din plats!
Endast ett begrÀnsat antal platser.

VÀlkommen till en ny version av dig sjÀlv, renad, avslappnad och pÄfylld!
loading...