Trosa Hot Yoga/THY AB

Free Spirit
med Mariama

juli 14 (söndag)
klockan 17:00

Lektionens längd
75 minuter

Location
Bråtagatan 8A

10
platser kvar
Free Spirit   

(fri dans med Mariama Camara)

Välkommen att genom dansen möta det som just nu är levande i dig. Ett tillfälle att stanna upp, och låta rörelsen visa vägen. Vi lyssnar inåt för en stund, känner andetaget, rytmen och låter oss svepas med.

Välkommen precis som du är! Du som älskar att dansa, du som är nyfiken – van eller ovan, glad eller ledsen, nervös eller självsäker, full av kraft eller orkeslös. Det finns inget rätt eller fel. Du är kapten!

Vi börjar varje klass med uppvärmning, sedan dansar vi oss svettiga för att till sist landa på mattan i en längre avslappning. Musiken varierar på hela skalan från meditativt till explosivt.

Jag som håller i klassen heter Mariama Camara. Jag brinner för den fria dansen och dess transformerande och läkande effekter. Jag har dansat så länge jag kan minnas. Jag älskar att röra mig fritt till musik, utan regler och måsten. Jag är utbildad inom såväl Groove och fridans som Kundalini, Hatha och Ashtangayoga. Jag har tidigare hållit klasser och workshops på Järna Dans & Yoga. Ta gärna med en yogamatta för avslappningen i slutet.

Salen är uppvärmd till ca 25-26°.

Varmt välkomna!


Reservations

Du reserverar en plats för att delta i:


Om du har ett konto kan du även logga in här först:

Logga in
loading...