Yoga Zuid

Conscious Connected Breathwork
met Christina Velz

maart 30 (zaterdag)
om 9:30

Lengte van de les
60 minuten

Location
Studio

Conscious Connected Breathwork 

(Bewust Verbonden Ademwerk) 

Beginner/All Levels 

In English & Dutch


We geven bewust aandacht aan onze ademhaling, we koppelen ons los van het lawaai en de invloeden van buitenaf. 

Op die manier kunnen we onszelf verbinden met wie we écht zijn.

Via jouw eigen ademhaling, ga je jouw authentieke prachtige zelf verkennen en herontdekken.


Conscious Connected Breathwork (Bewust Verbonden Ademwerk) 

is een krachtig en helend hulpmiddel om inzichten te krijgen in je eigen gedrag, vrede vinden met trauma's, lang vastgehouden emoties en oude programma’s die ons niet langer kan dienen, met de nodige respect en vrede eindelijk loslaten.


Tijdens deze les word je ondersteund om diep in jezelf te reizen, begeleid door verschillende muzikale ritmes en zintuiglijke ervaringen, zal je tijdens je bewust ademen, ontdekken wat je lichaam jou wil vertellen.


Wat is Verbonden Ademen?

Je verbind de in- en de uitademing aan elkaar. Tijdens een sessie adem je voortdurend actief in en uit, zonder pauzes. Er treden dan verschillende processen in werking. Zo is er continu beweging in je buik, middenrif en borstkas, waardoor het duidelijk wordt of je ergens spanningen vasthoudt.

We ontdekken hoe elke ademhaling anders kan voelen. 


De manier waarop je ademt is een spiegel van je leven.

Door gezond te gaan ademen, ga je krachtiger en meer ontspannen in je vel zitten. 


Bewust leren ademen is meer dan gewoon in en uit ademen.

We ademen vaak veel te hoog en te snel door stress of door de gejaagdheid van het dagdagelijkse leven. Je adem heeft een directe invloed op je zenuwstelsel. Zo is het mogelijk dat je je continu opgejaagd voelt omdat je niet diep in je buik ademt. 


Doe een warme trui aan, breng een zacht dekentje & een doekje om op je ogen te te leggen mee, zodat je lekker warm in je cocon kan kruipen tijdens de sessie. 


DE TEACHER

Christina Velz is een ervaren trauma-informed ‘Conscious Connected Breathwork’ facilitator, met internationale workshop ervaringen.

Christina integreerde de kracht van breathwork in haar eigen helingsproces. Nu wil ze de voordelen van breathwork combineren met ‘Compassionate Inquiry’ om het nog toegankelijker te maken voor iedereen.
Ze traint onder Gabor Maté om haar kennis te verhogen rond Trauma en ‘Compassionate inquiry’ en dit te integreren tijdens haar breathwork sessies.

Reserveringen

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...