Helande Vila
med Ina Vildhjärta

oktober 24 (torsdag)
klockan 11:00

Lektionens längd
90 minuter

Location
Bråtagatan 8A, Stora Shalan

14
platser kvar
Helande Vila        (90 min)

Helande Vila är en klass för djup avslappning och nervsystemreglering med fokus på återhämtning och läkning. Här får du möjlighet att varva ner, släppa stress och öka din känsla av trygghet och balans.

Restorativ yoga och mindfulness kombineras med principer från traumahealing och nervsystemreglering för att stödja kroppens självläkning. 

Vi tar hjälp av bolster, kuddar, filtar och andra mjuka material för att stödja kroppen in i ett viloläge. Vi arbetar parvis – genom den fysiska närvaron av en medmänniska kan vi öka känslan av trygghet och därmed förankra avslappningen ytterligare. Vi stannar en lång stund i stillhet. 
Allt detta främjar aktiviteten i det parasympatiska nervsystemet och bidrar till en djupgående vila och återhämtning. Kropp, sinne och nervsystem får ta in känslan av att vara tryggt hållen och kan fokusera på läkning och reparation.

Helande Vila är ett fantastiskt komplement till terapi vid psykisk ohälsa, utmattning, C-PTSD, ångest, depression, sömnproblem, smärta, relationssvårigheter. Du bygger en ny trygg basnivå att fungera ifrån.

Salen är upppvärmd till ca 25-26°.

Varmt välkommen!

Reservations

You are only allowed to make reservations 14 days in advance.