Rehab yoga - ONLINE
med Dinah

ONLINE

april 22 (måndag)
klockan 15:00

Lektionens längd
60 minuter

Location
ONLINE

Rehab yoga     60 min

Denna klass är inspirerad av Traumaanpassad yoga (TAY-Sverige), en yogaform speciellt utformad för ett känsligare nervsystem till följd av höga stressnivåer. Här yogar du tryggt med beprövade metoder som grundas på forskningsbaserade interventioner som rekommenderas av framstående institut gällande yoga som komplementär behandling. Denna yogaform används tex på vårdcentraler, behandlingshem, anstalter, SIS-boenden, jourhem för utsatta och inom rättspsyk.
 
Dessa klasser är anpassade till dig som upplever/har upplevt tex stress, oro, sömnsvårigheter, spänningar, smärta och/eller om du har fått diagnosen PTSD/PTSS (Post-traumatiskt stress syndrom) eller om du befinner dig/har befunnit dig nyligen i utmattning, utbrändhet, utmattningsdepression eller liknande symptom.
En öppen yogaklass som består av en specifik kombination av fysiska dynamiska sekvenser, andningsövningar och avslappningstekniker som effektivt reducerar stress och reglerar nervsystemet. 
Om du tex upplevt triggande känslor på vanliga yogaklasser kan kanske detta vara något för dig.
Klassen kan släppa på gamla spänningar och känslor som gör att man blir både känslosam och/eller extremt trött/pigg efteråt. Försök att tillåta det som kommer upp både under och efter klassen. Hör av er med frågor eller funderingar direkt till Dinah.

Klassen leds av Dinah Lennevald, utbildad inom Traumaanpassad yoga (www.traumaanpassadyoga.com).

Varmt välkommen!
/Dinah


Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!