Mantrasång
med Helene & Salome

maj 3 (fredag)
klockan 17:00

Lektionens längd
75 minuter

Location
Bråtagatan 8A

16
platser kvar
Mantrasång   med Helene & Salome

Kom och dela din röst och låt ljuden av mantrana vibrera i kroppen för att bygga upp din energi. Att sjunga tillsammans skapar  vibrationer som människor mår bra av, det är läkande  att sjunga mantran som innehar vackra och kraftfulla intentioner. Att låta kroppen uttrycka sig och dela detta uttryck med andra människor och samtidigt ge plats till avslappning, meditation, läkning, lekfullhet, kärlek och inre kontakt är det härliga med mantra sång. 

Alla är välkomna oavsett förkunskaper. Om du har rädslor eller dömmer din egen röst är du ännu mer välkommen att motbevisa gamla påhittade tankar om dig själv, alla har rätt att sjunga! Vi lär oss varje mantra i stunden och det går även bra att bara vara med och meditera och ta in ljuden. Allt är kravfritt och fokuset ligger på varandet.

Salomehar sjungit och dansat sedan barnsben, hon har fördjupat sig i latinamerikansk musik från norra Argentina, där hon föddes och är uppvuxen. Salome har en mycket stark känsla och anknytning till sina förfäders och dess musikaliska rötter.  
Salome är utbildad till musikterapeut och logoped med specialisering på vård och rehabilitering av rösten, hon använder alltid musik som ett viktigt verktyg i sina helande terapier.  
Salome har spelat in sin egna musik och sjunger även argentinsk tango.

Helene har sjungit och älskat sång, musik och dans sedan hon var barn. 
Helene är utbildad musikalartist och har även studerat musik och ljuddesign, musikterapi, musik och dans i förskolan samt skapande dans. 
Yoga har funnits i Helenes liv sedan 22 års ålder då hon började med Ashtanga yoga. Mantran har funnits som en viktig del sedan 2012. ”Att använda rösten för att nå in i sig själv, för meditation och läkning är det vackraste sättet att använda sin röst på". 

Salome och Helene möttes i Rönninge show Chorus där de upptäckte deras gemensamma intresse för dans och sång för läkning, för meditation och musik med mer spirituell inriktning.

Pris: Drop in 250kr eller 1 klipp på klippkorten. Klassen ingår i alla periodkort, introkort och medlemskap.

Varmt välkomna!

Reservations

Du reserverar en plats för att delta i:


Om du har ett konto kan du även logga in här först:

Logga in