Schedule

We require pre-registration for all Yoga Therapy classes, Youth classes, and the Restorative Yoga class in order to maintain an appropriate class size and ensure personalized attention. All other classes, however, do not require pre-registration. Questions? Please contact us at mandy@wellnessinmotionstudio.com. Thank you.
No class found for the selected class and location.
17 Mon
June
Tomorrow
7:30 am
All Levels yoga
1 hour Briel
11:00 am
4:00 pm
Mixed Level Yoga
1 hour 15 minutes Sunna
7:30 pm
All Levels Vinyasa
1 hour Sue
18 Tue
June
9:00 am
Beginner/Intermediate Yoga
1 hour 15 minutes Sue
10:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
8 spots left
8 spots left
4:45 pm
Mat Pilates
1 hour Roe
6:00 pm
Tranquility Yoga
1 hour Sue
7:15 pm
Youth Yoga Ages 8-12
45 minutes Kathleen
10 spots left
10 spots left
19 Wed
June
9:00 am
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Jessica
10:30 am
6 spots left
6 spots left
5:30 pm
PiYo
1 hour Jessica
6:45 pm
All Levels Hatha Yoga
1 hour Stephanie
20 Thu
June
7:30 am
10:30 am
Gentle Flow and Restoration
1 hour Stephanie
12:00 pm
QiYoga
45 minutes Stephanie
4:00 pm
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Kathleen
5:30 pm
Youth Yoga Ages 3-8
45 minutes Kathleen
10 spots left
10 spots left
6:30 pm
Power Hour
1 hour Toni
21 Fri
June
9:00 am
Beginner Yoga
1 hour 15 minutes Mandy
10:30 am
5 spots left
5 spots left
4:00 pm
7 spots left
7 spots left
6:00 pm
Soothing Yoga
1 hour Jackie
10 spots left
10 spots left
22 Sat
June
7:00 am
PiYo
1 hour Jessica
8:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
9 spots left
9 spots left
8:30 am
23 Sun
June
7:00 am
Sunrise Vinyasa Yoga
1 hour Jessica
8:30 am
11:00 am
All Levels Vinyasa
1 hour 15 minutes Toni
3:30 pm
Caregiver/Baby Class
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
7:00 pm
Slow Flow Yoga
1 hour Kathleen
24 Mon
June
7:30 am
All Levels yoga
1 hour Briel
8:30 am
Coffee and Cookies
30 minutes Briel
11:00 am
1:00 pm
Yoga Summer Camp
2 hours 30 minutes Kathleen
4:00 pm
Mixed Level Yoga
1 hour 15 minutes Jessica
7:30 pm
All Levels Vinyasa
1 hour Sue
25 Tue
June
9:00 am
Beginner/Intermediate Yoga
1 hour 15 minutes Sue
10:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
1:00 pm
Yoga Summer Camp
2 hours 30 minutes Kathleen
4:45 pm
Mat Pilates
1 hour Roe
6:00 pm
Tranquility Yoga
1 hour Sue
26 Wed
June
9:00 am
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Trish
10:30 am
6 spots left
6 spots left
1:00 pm
Yoga Summer Camp
2 hours 30 minutes Kathleen
5:30 pm
PiYo
1 hour Jessica
6:45 pm
All Levels Hatha Yoga
1 hour Stephanie
27 Thu
June
7:30 am
10:30 am
Gentle Flow and Restoration
1 hour Stephanie
12:00 pm
QiYoga
45 minutes Stephanie
1:00 pm
Yoga Summer Camp
2 hours 30 minutes Kathleen
4:00 pm
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Trish
6:30 pm
Power Hour
1 hour Toni
28 Fri
June
9:00 am
Beginner Yoga
1 hour 15 minutes Mandy
10:30 am
6 spots left
6 spots left
1:00 pm
Yoga Summer Camp
2 hours 30 minutes Kathleen
4:00 pm
8 spots left
8 spots left
6:00 pm
Toolkit series: Herbs, Asana and....
1 hour 30 minutes Briel
29 Sat
June
7:00 am
PiYo
1 hour Jessica
8:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
9 spots left
9 spots left
2:00 pm
Drum & Dance
2 hours Special Guest Instructor
30 Sun
June
7:00 am
Sunrise Vinyasa Yoga
1 hour Jessica
11:00 am
All Levels Vinyasa
1 hour 15 minutes Toni
3:30 pm
Caregiver/Baby Class
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
7:00 pm
Slow Flow Yoga
1 hour Kathleen
1 Mon
July
7:30 am
All Levels yoga
1 hour Briel
11:00 am
4:00 pm
Mixed Level Yoga
1 hour 15 minutes Trish
7:30 pm
All Levels Vinyasa
1 hour Sue
2 Tue
July
9:00 am
Beginner/Intermediate Yoga
1 hour 15 minutes Sue
10:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
4:45 pm
Mat Pilates
1 hour Roe
6:00 pm
Tranquility Yoga
1 hour Sue
3 Wed
July
9:00 am
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Allyson
10:30 am
6 spots left
6 spots left
5:30 pm
PiYo
1 hour Jessica
6:45 pm
All Levels Hatha Yoga
1 hour Stephanie
4 Thu
July
7:30 am
10:30 am
12:00 pm
QiYoga
45 minutes Stephanie
4:00 pm
Gentle Yoga
1 hour 15 minutes Trish
5 Fri
July
9:00 am
Beginner Yoga
1 hour 15 minutes Mandy
10:30 am
6 spots left
6 spots left
4:00 pm
8 spots left
8 spots left
6:00 pm
Soothing Yoga
1 hour Jackie
10 spots left
10 spots left
6 Sat
July
7:00 am
PiYo
1 hour Chrissy
8:30 am
Yoga Story Time
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
7 Sun
July
7:00 am
Sunrise Vinyasa Yoga
1 hour Briel
9:00 am
Meditation in Asana
1 hour 15 minutes Briel
11:00 am
All Levels Vinyasa
1 hour 15 minutes Toni
3:30 pm
Caregiver/Baby Class
45 minutes Chrissy
10 spots left
10 spots left
7:00 pm
Slow Flow Yoga
1 hour Toni
Show 20 more days