Schedule

Questions? Please email us at info@ladolcevita.ae or call us @  03-7331121 /+971 50 474 9831

Please note that ONLY the classes in green are part of our 10 Class Pass.

*Schedules are subject to change.
No class found for the selected class and location.
23 Sat
February
Today
9:30 am
*Gentle Flow Yoga
1 hour Anuradha
10:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
11:30 am
4:30 pm
*Chakra Meditation
40 minutes Smity
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
24 Sun
February
Tomorrow
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
5:30 pm
25 Mon
February
9:00 am
*Yin Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
5:30 pm
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Deep Relaxation
1 hour Smity
7:15 pm
26 Tue
February
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
3:45 pm
Children's Musical Theatre (8-12 years)
1 hour 30 minutes Louise
4:00 pm
4:40 pm
5:30 pm
6:15 pm
7:15 pm
*Pilates (female only)
1 hour Andressa
27 Wed
February
9:00 am
*Yin Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
7:15 pm
28 Thu
February
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
5:30 pm
2 Sat
March
10:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
11:30 am
4:30 pm
*Chakra Meditation
40 minutes Smity
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
3 Sun
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
5:30 pm
4 Mon
March
9:00 am
*Gentle Flow Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
5:30 pm
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Deep Relaxation
1 hour Smity
7:15 pm
5 Tue
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
7:15 pm
*Pilates (female only)
1 hour Andressa
6 Wed
March
9:00 am
*Yin Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
7:15 pm
7 Thu
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
5:00 pm
*Chakra Meditation
40 minutes Smity
5:30 pm
9 Sat
March
10:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
11:30 am
4:30 pm
*Chakra Meditation
40 minutes Smity
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
6:00 pm
FREE Laughter Yoga
1 hour Agata
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
10 Sun
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
5:30 pm
11 Mon
March
9:00 am
*Gentle Flow Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
5:30 pm
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Deep Relaxation
1 hour Smity
7:15 pm
12 Tue
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Yoga Alignment
1 hour Sharka
7:15 pm
*Pilates (female only)
1 hour Andressa
13 Wed
March
9:00 am
*Yin Yoga
1 hour Smity
10:15 am
*Power Yoga
1 hour Smity
11:30 am
6:00 pm
*Vinyasa Flow Yoga
1 hour Sharka
6:15 pm
Capoeira Kids (3-6 years)
45 minutes Chacal
7:00 pm
*Hatha Yoga
1 hour Sharka
7:15 pm
14 Thu
March
9:00 am
*YinYang Yoga
1 hour Sharka
10:15 am
11:30 am
*Therapeutic Yoga
1 hour Smity
5:00 pm
*Chakra Meditation
40 minutes Smity
5:30 pm
Show 20 more days