Yogamandala

Purchase Pass

En transformativ rejse ind i dit potentiale som kvinde og bevidst lederskab.


Dybt inde i enhver kvinde, er der en rå og naturlig kraft – en kraftfuld styrke, fuld af kærlighed, lidenskab, kreativitet og tidløs viden.
 
I en tid med stor forandring i samfundet, vores måde at være med hinanden og os selv på, føler vi os ofte afskåret fra vores indre natur, selvkærlighed og selvomsorg, og står usikkert i vores fundament og autentiske udtryk.
 
Det er lettere at acceptere når det kommer udefra, og se betydningen og den dybtliggende intelligens deri. Men nogle gange er det ikke så let at forstå det i os selv, særligt ikke når vi ikke har lært det.

Vi har sammensat en kvinde forløb over 5 gange, hvor vi bevidst arbejder med  dybden, ægtheden og kraften i dit særlige potentiale. Gennem ritualer, interaktive processer og øvelser vil du lære at skabe forandring, elske dig selv, omfavne de steder i dig, hvor du mærker mindre værd eller svigt. Definere dine grænser, mærke ægthed, hjerterum, glæde og frihed, og finde mod og styrke sammen med andre ligesindede fantastiske kvinder i et unikt fællesskab, der holder rum for hinanden. - At blive set, mødt og fejret/værdsat som du er.

Dette er et forløb for dig der gerne møde dig selv som du er, og mærker længslen af at stå i din egen kraft og mærke bevidst lederskab…..

Tid & Sted

 16/11 kl. 19.00 - 21.00
 20/11 kl. 09.00 - 12.00
 23/11 kl. 19.00 - 21.00
 27/11 kl. 09.00 - 12.00
 30/11 kl. 19.00 - 12.00

Price

Kr 1,995

You will be redirected to pay with Stripe Checkout

Online payments are processed by Stripe VISA MasterCard American Express