Yogamandala

Purchase Pass

Fluid Prana Rasa er rytmen og måden hvorpå vores nektar af kærlighed bevæger sig i os. Som at bevæge sig, som flydende kærlighed, kendt som Sringara Rasa.

Vi mærker disse bevægelser i spontagne bløde bevægende bagoverbøjninger som opstår, når vi f.eks smager noget helt fantastisk, eller vores arme åbner sig som vinger, reponderende på et smukt sted i naturen, eller når vi hører et særligt stykke musik, lukker øjnene og smiler indeni m.m. Disse naturlige Sringara bevægelser som rejser sig i os, udløser en respons i vores hjerte rytme - hjerne bølge flow, som stimulerer den langsommere hjerte rytme og udløser kærlighedshomon som Oxytocin, Seratonin, Dopamin og endorfiner.

Hvis ikke du føler kærligheden flyde i dig, hvorfor så ikke bevæge sig som kærlighed? Det ligger i vores flydende instinkter at udtrykke os i kurver, cirkler, spiraler til musik der får os til at kurve og sveje....

Du vil mærke kærligheden flyde gennem mudra´s, "moving meditations", viden og yoga stillinger i dit eget feminine udtryk og flow. Som en kilde der aldrig tørrer ud.... Det vil være et lang meditativt flow som lander blødt, i en lang omfavnende shavasana.

Fluid Prana Vinyasa Flow er en forløb over 8 onsdage a 90 min, hvor vi mærker, lærer og oplever Srigara Rasa, i alle de former den udtrykker sig i os. Alle kan deltage

Price

Kr 995

You will be redirected to pay with Stripe Checkout

Online payments are processed by Stripe VISA MasterCard American Express