Vinyasa Online
August 13 (Thursday) at 18:00 (GMT+02:00)

Online Class

Instructor
Kristina Lindberg Vedøe
Class length
1 hour 15 minutes
Online vinyasa klasse. Du booker din plads her og går ind via dette hold i skemaet og klikker på linket for at starte eller deltage på denne online klasse. Linket virker først ca. 15 min før start..

Efterfølgende får du "replay" tilsendt for senere at praktisere.

Tak for din commitment til dig og din krop.

Ses snart online......

Vinyasa yoga er en dynamisk yogapraksis som foregår i dynamiske sekvenser. Serierne følger åndedrættets ind og udåndinger (åndedrætsbevægelse). Hensigten er at træne at synkronisere kroppens bevægelser med åndedrættet. Sekvenserne gentages mange gange, så kroppen og sindet trænes i at finde ro og stabilitet i stillingerne. Samtidig er der masser af plads til variation og leg i denne yogapraksis. Lidt sved på panden må påregnes.

Et at hovedhensigterne med Vinyasa yoga er at vække "Prana", som er den gudommelige livskraft som flyder i alt levende. Når vi vækker Prana får vi masser af energi og inspireres til leve vores hverdagsliv med større glæde og en positiv attitude med os selv og vores omverden. Musik er integreret som en måde at skabe rytme og flow. Kendskab til yoga anbefales for deltagelse.

Sorry - that class has already taken place!