Pranayama / meditation
August 6 (Thursday) at 21:00

CANCELLED

Instructor
René Lindberg Vedøe
Class length
30 minutes
Pranayama /meditation
Gennem åndedrætsøvelser og meditation vil der fokuseres på at genskabe balance og ro i krop og sind. Slippe overskydende stress og få fornyet energi. Mærke følelsesmæssig balancering og dyb ro. Vores åndedræt kan noget helt særligt og det opleves her.

På dette hold vil du være siddende og gennem dynamisk åndedrætsøvelser opleve meditativ tilstand.

Holdet vil være i forlængelse af det forudgående Hatha hold med en meget kort pause imellem. Hvis du ønsker at deltage anbefaler vi at tage yogaholdet før så kroppen er klar til denne fantastiske fordybelse.

Add to calendar

08/06/2020 21:00
08/06/2020 21:30
Europe/Copenhagen
Pranayama / meditation - Yogamandala - René Lindberg Vedøe
<div>Pranayama /meditation<br>Gennem åndedrætsøvelser og meditation vil der fokuseres på at genskabe balance og ro i krop og sind. Slippe overskydende stress og få fornyet energi. Mærke følelsesmæssig balancering og dyb ro. Vores åndedræt kan noget helt særligt og det opleves her.<br><br>På dette hold vil du være siddende og gennem dynamisk åndedrætsøvelser opleve meditativ tilstand.<br><br>Holdet vil være i forlængelse af det forudgående Hatha hold med en meget kort pause imellem. Hvis du ønsker at deltage anbefaler vi at tage yogaholdet før så kroppen er klar til denne fantastiske fordybelse.</div>
Yogamandala
false
MM/DD/YYYY
1440