Rittenkaart kopen

OCTOBER PASS 8 BEURTEN - studio

OCTOBER PASS 8 BEURTEN - studio 
+ 1 GRATIS DROP IN voor een online live les via zoom 
(deze gratis les wordt na aankoop van je pass manueel door Yoga Zuid aan jouw account toegevoegd)

LET OP! BIJ AANKOOP VAN DEZE PASS HEB JE NOG NIET GERESERVEERD VOOR DE LESSEN!
Je moet na aankoop van deze pass je plek nog reserveren via het online rooster voor de studio of online les die je zou willen volgen.

De pass blijft geldig tem 31/10/2020. 

Gezien de onvoorspelbare corona periode zijn er tijdelijk enkel studio lessen per kalendermaand te boeken (dwz dat op het einde van de kalendermaand je kaart vervalt). Bv je koopt op 14 oktober een kaart. Deze vervalt op 31 oktober. 

Kan je toch niet naar een studio les, dan kan je deze kaart ook gebruiken voor een online live les.

Omwille van de voorzorgsmaatregelen zijn er maar 7 plaatsen per les en krijg je zo de exclusieve aandacht. 
Reserveer snel al je lessen aangezien de plaatsen beperkt zijn. 

Het lesrooster van de maand wordt steeds aan het einde van de voorgaande maand aangekondigd. 

YOGA ZUID DE COVID-19 RICHTLIJNEN
LEES DEZE ZEKER GOED NA VOOR JE NAAR DE STUDIO KOMT ! 

- RESERVEREN voor de les is verplicht! Je kan je eenvoudig inschrijven via het online lesrooster.
- ANNULEREN van de les kan tot 24u van tevoren.
Gezien het aantal deelnemers heel beperkt is, zullen we dit strikt moeten opvolgen. Dat wil zeggen: indien je niet tijdig hebt geannuleerd, zal de les aangerekend worden. Als een les volzet is, kan je je nog wel op de wachtlijst zetten, voor het geval dat iemand zou annuleren.
- KLEEDKAMERS mogen niet gebruikt worden. Kleed je daarom op voorhand thuis om.
- HET TOILET is in principe niet toegankelijk. Vergeet dus niet thuis te gaan. Enkel als je echt héél dringend moet, kan je naar het toilet gaan naast de balie. Het is dan verplicht om voor én na het toiletbezoek het wc zelf te ontsmetten met de alcoholische spray die je op het wc zal vinden. De andere toiletten zijn volledig afgesloten.
- NEEM JE EIGEN MATERIAAL MEE naar de studio (matje, dekentje, blokje, kussen, handdoek). Heb je geen materiaal? In de studio kan je yoga materiaal aankopen met de terminal (geen cash).
- NEEM JE EIGEN DRANK MEE. Wij mogen voorlopig geen theetjes meer voorzien.
- DRAAG EEN MONDMASKER bij aankomst in de studio, hou 1,5m afstand van elkaar. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Doe tevens je schoenen uit op de aangeven plaats aan de inkom. Neem je schoenen mee naar de kleedkamer.
- JE HOEFT JEZELF NIET AAN TE MELDEN aan de balie. Gewoon doorlopen aan de balie richting de kleedkamer. Daar kan je je jas, schoenen en tas neerzetten. Doe dit in 1 beweging, want er is slechts 1 persoon tegelijk toegelaten. Blijf niet in de kleedkamer hangen, maar loop meteen door naar de studio.
- KIES JE PLEK IN DE ZAAL op de aangegeven plaatsen (afstand 1,5m van elkaar). Eenmaal geïnstalleerd op je matje, kan je je masker afdoen, wegens voldoende afstand. Blijf zitten op je plaats en wacht in stilte of mediteer voor de les begint.
- DE CHECK IN wordt voor aanvang van de les in de yogazaal gedaan.
- GENIET van een ontspannende yogales.
Tijdens de les zal de deur naar buiten toe open blijven staan om goed te kunnen verluchten. DENK ER AAN OM BIJ FRISSE DAGEN EEN DIKKE TRUI EN DEKENTJE MEE TE BRENGEN!
- NA DE LES doe je je mondmasker opnieuw aan, respecteer de afstandsregel van 1,5m en ga je 1 voor 1 terug naar buiten. Loop door in de kleedkamer, neem in 1 beweging al je spullen en doe je schoenen aan bij de inkom of op het terras buiten.
- GESPREKJES NA DE LES zijn jammer genoeg in de studio of aan de balieruimte momenteel niet toegestaan. Wel kan je eventueel nog even napraten op het terras buiten, wanneer je 1,5m afstand behoudt.
- STAY SAFE! De deurklinken worden dagelijks ontsmet, handgels zijn op verschillende plaatsen in de studio te vinden. Het wordt aangeraden zo weinig mogelijk aan te raken in de studio en de handen regelmatig te ontsmetten.
- BLIJF THUIS wanneer je ziekteverschijnselen vertoont (ook bij gewone verkoudheid symptomen) of minder dan 14 dagen geleden in aanraking bent geweest met iemand die positief heeft getest op covid-19. 
- DOE OP REGELMATIGE BASIS AAN YOGA. Vooral in deze vreemde periode is het van belang om heerlijk te relaxen en je lichaam een dagelijkse boost te geven om je immuunsysteem te versterken.

ALGEMENE VOORWAARDEN
  • De prijzen zijn incl. BTW.
  • Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.
  • YOGA ZUID is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.
  • YOGA ZUID behoudt zich het recht het lessenrooster ten alle tijden te kunnen wijzigen.
  • Deze kaart is geldig tem 31/10/2020 en is niet terugbetaalbaar of overdraagbaar naar een volgende maand. Enkel met een medisch bewijs omwille van langdurige ziekte of blessure, kunnen we naar een oplossing zoeken. Gelieve je bewijs te mailen naar [email protected] en we zoeken samen naar de beste oplossing voor jou. 
  • Deze pass kan zowel voor de indoor als voor de online lessen worden gebruikt. 

Prijs

€ 68

om

Online payments are processed by Stripe Bancontact VISA MasterCard American Express