Yin yoga reeks: ‘de kracht van vrouwelijke yin-energie’

YIN YOGA REEKS:
’DE KRACHT VAN VROUWELIJKE YIN-ENERGIE’

DATA: woe 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4
TIJDSTIP: 20u-21.15u (75 min)
LESGEVER: Kirsten Ginckels
PRIJS: 90€ voor 5 lessen van 75 min

voor wie? voor zij die intens verlangt naar veel minder monkey mind en meer voelen, voelen van binnenuit. voor zij die bewust de tijd wil nemen om naar haar lichaam te luisteren, naar wat haar hart haar influistert. voor zij die op een natuurlijke manier hormonale schommelingen en (pre)menstruele klachten wil verlichten.
om deel te nemen aan deze lessenreeks is er geen specifieke voorkennis vereist. 

jij en ik hebben zowel mannelijke (yang) als vrouwelijke (yin) energie in ons. hoe meer deze energieën in balans zijn, hoe beter jij je voelt. is deze balans verstoord, dan sta je minder in je kracht. we leven in een yang-gerichte maatschappij, waar er vaak niet voldoende tijd en ruimte is om de vrouwelijke yin-energie toe te laten en te ondersteunen. 

trakteer jezelf op een reeks heerlijke houdingen die de meridianen (energiebanen) van milt, nieren en lever stimuleren. denk daarbij aan het langzaam in beweging brengen van het bindweefsel rondom je liezen, bekken(bodem), heupgewricht en onderrug; zones waar spanning en emoties zich moeiteloos vastzetten.    
kom mee vertragen, verstillen, voelen. je vrouw voelen.

wie ben ik? kirsten. vrouw. meisjesmama. 99% yin. 1% yang. hoog- en taalgevoelig (in een vorig leven was ik journalist). meevoelend. betrokken. behulpzaam. down to earth. zonnekind. meisje van de zee. yogi for life maar ook yin yoga teacher (certified yoga teacher).
 
ALGEMENE VOORWAARDEN REEKSEN
- Een abonnement voor een reeks is strikt persoonlijk en onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.
- Het is niet mogelijk om lessen van de reeksen achteraf in te halen of terugbetaald te krijgen. De deelnemer kan wel, na overleg met Yoga Zuid, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger. 
- Een abonnement voor een reeks wordt pas aangemaakt na betaling. 
- Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling. 
- Yoga Zuid is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen. 
- De prijzen zijn inclusief BTW. 

Prijs

€ 90

Je wordt nu doorgestuurd om via Stripe Checkout te betalen.

Online betalingen worden afgehandeld door betalingssysteem Stripe Bancontact VISA MasterCard American Express