Workshop: Ademruimte met Veerle Dobbelaere

MEER ADEMRUIMTE VOOR JOU

Ademen, dat doen we vanzelf. Het is iets waar we ons hele leven onbewust mee bezig zijn. Vraag je aan je omgeving of zij het gevoel hebben ‘bewust’ te ademen? Dan krijg je meestal een ‘neen’ te horen. Logisch. Onze onbewuste ademhaling houdt ons tenslotte in leven. We hebben het nodig.
 
En toch…
 
Wanneer we te maken hebben met stress, verdriet en/of onverwerkte emoties, stokt onze adem. Letterlijk én figuurlijk. En doen we hier niets mee? Dan zetten deze gevoelens zich vast in ons lichaam. Wat we voelen, waar we tegen vechten en waar we, onvermijdelijk, onder gebukt (zullen) gaan.
 
Daarom is het belangrijk tijd en ruimte te maken om op onderzoek te gaan. Hoe gaat het nu eigenlijk met me? Wat denk ik, voel ik en wat doet dat met mijn lichaam.
 
In deze workshop begeleid ik je in dit onderzoek op basis van wat ik leerde als actrice,  coach en mens: ademen, voelen, observeren. 
Op deze manier word je je bewust van hoe het écht met je gaat. 
Je krijgt een stukje theorie en daarnaast oefeningen. Bovendien is er ruimte voor jouw vragen, bezorgdheden en feedback.

Zoals goed ademen het begin is van ademruimte, is bewustzijn het begin van meer welzijn.
Want je kan toch nooit teveel ademruimte hebben?
 
Liefs, Veerle
 
 ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOP 
- Een pas voor een workshop is strikt persoonlijk en onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.
- Het is niet mogelijk om de les van een workshop achteraf in te halen of terugbetaald te krijgen. De deelnemer kan wel, na overleg met Yoga Zuid, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger.
- Een pas voor een workshop wordt pas aangemaakt na betaling.
- Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.
- Yoga Zuid is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.
- De prijzen zijn inclusief BTW.

Prijs

€ 60
It seems that JavaScript is not enabled on your browser. Could this be because of an adblocker? Unfortunately we won't be able to process your payment without JavaScript.

VISAMasterCardDiscoverAmericanExpress

Powered by Stripe