Rittenkaart kopen

DROP IN - indoor yogales

LET OP! BIJ AANKOOP VAN DEZE PASS HEB JE NOG NIET GERESERVEERD VOOR DE LES! 
Je moet na aankoop van deze pass je plek nog reserveren via het online rooster voor de studioles die je zou willen volgen. 
De pass blijft 30 dagen geldig.

HEROPENING YOGA ZUID DE COVID-19 RICHTLIJNEN 
                                                                                                                                            
- ANNULEREN van de les kan tot 24u van tevoren.                                       
Gezien het aantal deelnemers heel beperkt is, zullen we dit strikt moeten opvolgen. Dat wil zeggen: indien je niet tijdig hebt geannuleerd, zal de les aangerekend worden. Als een les volzet is, kan je je nog wel op de wachtlijst zetten, voor het geval dat iemand zou annuleren. 
- KLEEDKAMERS mogen niet gebruikt worden. Kleed je daarom op voorhand  thuis om. 
- HET TOILET is in principe niet toegankelijk. Vergeet dus niet thuis te gaan. Enkel als je echt héél dringend moet, kan je naar het toilet gaan naast de balie. Het is dan verplicht om voor én na het toiletbezoek het wc zelf te ontsmetten met de alcoholische spray die je op het wc zal vinden. De andere toiletten zijn volledig afgesloten.                                                                                                                             
- NEEM JE EIGEN MATERIAAL MEE naar de studio (matje, dekentje, blokje, kussen, handdoek). Heb je geen materiaal? In de studio kan je yoga materiaal aankopen met de terminal (geen cash).
- NEEM JE EIGEN DRANK MEE. Wij mogen voorlopig geen theetjes meer voorzien. 
- DRAAG EEN MONDMASKER bij aankomst in de studio, hou 1,5m afstand van elkaar. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Doe tevens je schoenen uit op de aangeven plaats aan de inkom. Neem je schoenen mee naar de kleedkamer. 
- JE HOEFT JEZELF NIET AAN TE MELDEN aan de balie. Gewoon doorlopen aan de balie richting de kleedkamer. Daar kan je je jas, schoenen en tas neerzetten. Doe dit in 1 beweging, want er is slechts 1 persoon tegelijk toegelaten. Blijf niet in de kleedkamer hangen, maar loop meteen door naar de studio. 
- KIES JE PLEK IN DE ZAAL op de aangegeven plaatsen (afstand 1,5m van elkaar). Eenmaal geïnstalleerd op je matje, kan je je masker afdoen, wegens voldoende afstand. Blijf zitten op je plaats en wacht in stilte of mediteer voor de les begint. 
- DE CHECK IN wordt voor aanvang van de les in de yogazaal gedaan.
- GENIET van een ontspannende yogales. Tijdens de les zal de deur naar buiten toe open blijven staan om goed te kunnen verluchten, ook de luchtreiniger met hepa filter zal aan blijven staan. Denk eraan om bij frissere dagen eventueel een trui aan te doen. 
- NA DE LES doe je je mondmasker opnieuw aan, respecteer de afstandsregel van 1,5m en ga je 1 voor 1 terug naar buiten. Loop door in de kleedkamer, neem in 1 beweging al je spullen en doe je schoenen aan bij de inkom of op het terras buiten. 
- GESPREKJES NA DE LES zijn jammer genoeg in de studio of aan de balieruimte momenteel niet toegestaan. Wel kan je eventueel nog even napraten op het terras buiten, wanneer je 1,5m afstand behoudt. 
- STAY SAFE! De deurklinken worden dagelijks ontsmet, handgels zijn op verschillende plaatsen in de studio te vinden. Het wordt aangeraden zo weinig mogelijk aan te raken in de studio en de handen regelmatig te ontsmetten. 
- DOE OP REGELMATIGE BASIS AAN YOGA. Vooral in deze vreemde periode is het van belang om heerlijk te relaxen en je lichaam een dagelijkse boost te geven om je immuunsysteem te versterken. 


ALGEMENE VOORWAARDEN
  • De prijzen zijn incl. BTW.
  • Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.
  • YOGA ZUID is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.
  • YOGA ZUID behoudt zich het recht het lessenrooster ten alle tijden te kunnen wijzigen.
  • Deze drop in pass is 30 dagen geldig en kan onder geen enkele voorwaarde worden verlengd of terugbetaald. 
  • Deze pass kan enkel voor de lessen in de studio worden gebruikt. 

Prijs

€ 17

om

Online payments are processed by Stripe VISA MasterCard American Express