ONLINE les ‘start to yoga’
januari 27 (woensdag) bij 20:00 (GMT+01:00)

online les

Docent
Karolien
Lengte van de les
45 minuten
Location
Online
ONLINE LES ‘START TO YOGA’ 

De online start to yoga lessen zijn enerzijds een introductie tot yoga en anderzijds geschikt om de basis nog eens op te frissen.
We werken rond alles wat yoga zoal inhoudt; ademhaling, asana's (houdingen), meditatie, een korte inleiding in de filosofie, zonnegroeten worden aangeleerd alsook de basic staande poses. 
Na elke les is er ruim de mogelijkheid om vragen te stellen. 

DATA: woe 13/1, 27/1 & 10/2
LESGEVER: Karolien De Beck
TIJDSTIP: 20u
PRIJS: 11€ voor een losse beurt, 34€ voor een 4-beurtenkaart en 145€ voor de ‘YZ Gold Card online pass’ (hiermee kan je 4 maanden lang onbeperkt aan alle wekelijkse online lessen deelnemen + je krijgt toegang tot de YZ online yoga video’s waar je altijd in kan kijken) + na iedere les ontvang je een link met de les die je nog tot de volgende dag middernacht kan bekijken
INSCHRIJVEN OP VOORHAND: via het online betalingssysteem

PRAKTISCH:
Kies een rustige plek uit in je huis en geniet samen met Yoga Zuid mee van een live online groepsles. Makkelijk omdat je je niet hoeft te verplaatsen.

Je kan 5 min op voorhand inchecken voor deze les en nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De effectieve les duurt 45 minuten.

HOE VERLOOPT DEZE LES PRAKTISCH?
Je reserveert voor aanvang van de reeks, nadat je hebt gereserveerd, krijg je automatisch een link met de uitnodiging voor de eerste live les toegestuurd.
Reserveren is enkel mogelijk na betaling.

JE KAN DE LES ACHTERAF NOG BEKIJKEN + JE KRIJGT ALLE LESSEN VAN DE REEKS!
De les wordt opgenomen, na de les krijg je de link met de les per email doorgestuurd. Zodat je de les opnieuw kan bekijken. Handig wanneer je op het moment van de live les niet aanwezig kon zijn of wanneer je gestoord wordt tijdens de live les.
De les blijft bewaard en er is de mogelijkheid deze te downloaden, zodat je de gegeven les altijd opnieuw kan blijven bekijken.
Als je de les achteraf kon meedoen, en niet aanwezig kon zijn op het moment dat deze werd gegeven, en je zou nog vragen hebben over de les, kan je me altijd mailen met de vraag. Ik beantwoord deze graag.

Luister naar je eigen lichaam wanneer je aan yoga doet, respecteer de grenzen en forceer niets. Zo haal je het meeste resultaat uit je practice, zonder dat jezelf pijn doet.

Alvast véél yogaplezier & tot in de les!
Groetjes,
Karolien

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken