Rugreeks Basics
oktober 31 (zaterdag) om 9:30

GEANNULEERD

Docent
Karolien
Les lengte
1 uur
Location
Studio
RUGREEKS BASICS
‘Yoga voor een gezonde rug’

Data: zaterdag 14/3, 21/3, 28/3, 25/4, 2/5
Tijdstip: 09.45u- 10.45u
Prijs: 85€
Inschrijven: op voorhand in te schrijven online via de website

De plaatsen zijn beperkt tot max. 13 deelnemers.

- Wanneer je nek of rugklachten hebt of om rugproblemen te voorkomen.
- Eenvoudige rug versterkende en versoepelende oefeningen worden aangeleerd,     die je nadien gemakkelijk zelf thuis kan beoefenen.
- Na het volgen van deze reeks heb je meer inzicht gekregen hoe de rug precies werkt en wat eventuele oorzaken van rugklachten kunnen zijn.
- Je krijgt een overzicht van de gegeven oefeningen mee naar huis voor je thuispractice. 

De reeks wordt gegeven door Karolien De Beck.
Karolien is gediplomeerd yogalerares en heeft heel wat ervaring met het begeleiden van mensen met rugklachten. Ze heeft door de jaren heen gezien dat door een wisselwerking van yoga, osteopathie en acupunctuur rugklachten kunnen verholpen worden.

VOOR WIE
Als je de rug wil versterken, als je rugklachten hebt (bij ernstige rugklachten gelieve eerst je arts te raadplegen).

ALGEMENE VOORWAARDEN REEKSEN
- Een abonnement voor een reeks is strikt persoonlijk en onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.
- Het is niet mogelijk om lessen van de reeksen achteraf in te halen of terugbetaald te krijgen. De deelnemer kan wel, na overleg met Yoga Zuid, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger.
- Een abonnement voor een reeks wordt pas aangemaakt na betaling.
- Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.
- Yoga Zuid is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.
- De prijzen zijn inclusief BTW.Voeg toe aan kalender

10/31/2020 09:30
10/31/2020 10:30
Europe/Brussels
Rugreeks Basics - Yoga Zuid - Karolien
Studio
<div>RUGREEKS BASICS<br>‘Yoga voor een gezonde rug’<br><br>Data: zaterdag 14/3, 21/3, 28/3, 25/4, 2/5<br>Tijdstip: 09.45u- 10.45u<br>Prijs: 85€<br>Inschrijven: op voorhand in te schrijven online via de website<br><br>De plaatsen zijn beperkt tot max. 13 deelnemers.</div><div><br></div><div>- Wanneer je nek of rugklachten hebt of om rugproblemen te voorkomen.<br>- Eenvoudige rug versterkende en versoepelende oefeningen worden aangeleerd, &nbsp; &nbsp; die je nadien gemakkelijk zelf thuis kan beoefenen.</div><div>- Na het volgen van deze reeks heb je meer inzicht gekregen hoe de rug precies werkt en wat eventuele oorzaken van rugklachten kunnen zijn.</div><div>- Je krijgt een overzicht van de gegeven oefeningen mee naar huis voor je thuispractice.&nbsp;</div><div><br>De reeks wordt gegeven&nbsp;door Karolien De Beck.<br>Karolien is gediplomeerd&nbsp;yogalerares en heeft heel wat ervaring met het begeleiden van mensen met rugklachten. Ze heeft door de jaren heen gezien dat door een wisselwerking van yoga, osteopathie en acupunctuur rugklachten kunnen verholpen worden.<br><br>VOOR WIE<br>Als je de rug wil versterken, als je rugklachten hebt (bij ernstige rugklachten gelieve eerst je arts te raadplegen).<br><br>ALGEMENE VOORWAARDEN REEKSEN<br>- Een abonnement voor een reeks is strikt persoonlijk en onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar.<br>- Het is niet mogelijk om lessen van de reeksen achteraf in te halen of terugbetaald te krijgen. De deelnemer kan wel, na overleg met Yoga Zuid, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger.<br>- Een abonnement voor een reeks wordt pas aangemaakt na betaling.<br>- Facturen kunnen opgemaakt worden op aanvraag na betaling.<br>- Yoga Zuid is niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen.<br>- De prijzen zijn inclusief BTW.<br><br><br><br></div>
Yoga Zuid
false
MM/DD/YYYY
1440