STUDIO les ‘easy vinyasa to yin’
oktober 26 (maandag) om 20:00

2 plekken over

Docent
Charlotte
Les lengte
1 uur
Location
Studio
STUDIO yogales ‘easy vinyasa to yin’ 
Beginner/All levels 

Een zachte yogaflow. Heerlijk om af te sluiten na een lange werkdag & perfect om je week ontspannen in te gaan. Aan het einde van de les sluiten we af met rustgevende yin poses rond de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal, water). 

Gezien de onvoorspelbare corona periode zijn er tijdelijk enkel studio lessen per kalendermaand te boeken. 
Het lesrooster van de maand wordt steeds aan het einde van de voorgaande maand aangekondigd. 

Omwille van de voorzorgsmaatregelen zijn er maar 7 plaatsen per les en krijg je zo de exclusieve aandacht. 
Reserveer al snel de les die je zou willen volgen, aangezien de plaatsen beperkt zijn. 

YOGA ZUID DE COVID-19 RICHTLIJNEN
LEES DEZE ZEKER GOED NA VOOR JE NAAR DE STUDIO KOMT ! 

-RESERVEREN voor de les is verplicht! Je kan je eenvoudig inschrijven via het online lesrooster. 
- ANNULEREN van de les kan tot 24u van tevoren.
Gezien het aantal deelnemers heel beperkt is, zullen we dit strikt moeten opvolgen. Dat wil zeggen: indien je niet tijdig hebt geannuleerd, zal de les aangerekend worden. Als een les volzet is, kan je je nog wel op de wachtlijst zetten, voor het geval dat iemand zou annuleren.
- KLEEDKAMERS mogen niet gebruikt worden. Kleed je daarom op voorhand thuis om.
- HET TOILET is in principe niet toegankelijk. Vergeet dus niet thuis te gaan. Enkel als je echt héél dringend moet, kan je naar het toilet gaan naast de balie. Het is dan verplicht om voor én na het toiletbezoek het wc zelf te ontsmetten met de alcoholische spray die je op het wc zal vinden. De andere toiletten zijn volledig afgesloten.
- NEEM JE EIGEN MATERIAAL MEE naar de studio (matje, dekentje, blokje, kussen, handdoek). Heb je geen materiaal? In de studio kan je yoga materiaal aankopen met de terminal (geen cash).
- NEEM JE EIGEN DRANK MEE. Wij mogen voorlopig geen theetjes meer voorzien.
- DRAAG EEN MONDMASKER bij aankomst in de studio, hou 1,5m afstand van elkaar. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Doe tevens je schoenen uit op de aangeven plaats aan de inkom. Neem je schoenen mee naar de kleedkamer.
- JE HOEFT JEZELF NIET AAN TE MELDEN aan de balie. Gewoon doorlopen aan de balie richting de kleedkamer. Daar kan je je jas, schoenen en tas neerzetten. Doe dit in 1 beweging, want er is slechts 1 persoon tegelijk toegelaten. Blijf niet in de kleedkamer hangen, maar loop meteen door naar de studio.
- KIES JE PLEK IN DE ZAAL op de aangegeven plaatsen (afstand 1,5m van elkaar). Eenmaal geïnstalleerd op je matje, kan je je masker afdoen, wegens voldoende afstand. Blijf zitten op je plaats en wacht in stilte of mediteer voor de les begint.
- DE CHECK IN wordt voor aanvang van de les in de yogazaal gedaan.
- GENIET van een ontspannende yogales.
Tijdens de les zal de deur naar buiten toe open blijven staan om goed te kunnen verluchten. DENK ER AAN OM BIJ FRISSE DAGEN EEN DIKKE TRUI EN DEKENTJE MEE TE BRENGEN!
- NA DE LES doe je je mondmasker opnieuw aan, respecteer de afstandsregel van 1,5m en ga je 1 voor 1 terug naar buiten. Loop door in de kleedkamer, neem in 1 beweging al je spullen en doe je schoenen aan bij de inkom of op het terras buiten.
- GESPREKJES NA DE LES zijn jammer genoeg in de studio of aan de balieruimte momenteel niet toegestaan. Wel kan je eventueel nog even napraten op het terras buiten, wanneer je 1,5m afstand behoudt.
- STAY SAFE! De deurklinken worden dagelijks ontsmet, handgels zijn op verschillende plaatsen in de studio te vinden. Het wordt aangeraden zo weinig mogelijk aan te raken in de studio en de handen regelmatig te ontsmetten.
- BLIJF THUIS wanneer je ziekteverschijnselen vertoont (ook bij gewone verkoudheid symptomen) of minder dan 14 dagen geleden in aanraking bent geweest met iemand die positief heeft getest op covid-19. 
- DOE OP REGELMATIGE BASIS AAN YOGA. Vooral in deze vreemde periode is het van belang om heerlijk te relaxen en je lichaam een dagelijkse boost te geven om je immuunsysteem te versterken.

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden!