ONLINE CLASS ‘flow for self love’
mei 24 (zondag) om 11:00 (GMT+02:00)

Online Class

Docent
Karolien
Les lengte
45 minuten
Class levels
Beginner / All levels
ONLINE CLASS ‘flow for self love’
Beginner/All Levels 

Deze heerlijk ontspannende ‘flow for self love‘ leert om je jezelf te accepteren zoals je werkelijk bent. Weg met ale onzekerheid en hersenkronkels. 
Eerlijk leren kijken naar jezelf; na de les voel je je als herboren!   
Wanneer je niet perfect hoeft te zijn, kan je eindelijk jezelf zijn.
Ook geschikt voor beginners; er worden steeds verschillende opties aangereikt tijdens de les.

Kies een rustige plek uit in je huis en geniet samen met Yoga Zuid mee van een live online groepsles. Makkelijk omdat je je niet hoeft te verplaatsen.

Je kan 5 min op voorhand inchecken voor deze les en nadien is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De effectieve les duurt 45 minuten.

De YZ online live yogalessen (via zoom) worden zolang de studio volledig gesloten is, wegens Covid-19, gegeven door Karolien.
In het online lesrooster worden de lessen wekelijks aangekondigd.

Als je nog een geldige beurtenkaart, maandkaart of Gold Card had op het moment van de sluiting op 13/3/2020, kan je deze kaart hierbij nog verder opgebruiken. 

*De beurtenkaarten die nog geldig waren op 13/3 en die tijdens de sluitingsperiode verlopen zijn, zullen voorlopig automatisch verlengd worden tem 8/6. Ze worden op de dag van de fysieke heropening van de studio opnieuw automatisch verlengd, indien de beurten nog niet opgebruikt zouden zijn. 
*De maandkaarten onbeperkt die nog geldig waren op 13/3 worden ook verlengd; ze worden individueel bekeken (in dit geval stuur een mail naar [email protected]).
*De Gold Cards worden alvast tem 30/6 automatisch verlengd.

HOE VERLOOPT DEZE LES PRAKTISCH?
Je reserveert voor aanvang van de les, nadat je hebt gereserveerd, krijg je automatisch een link met de uitnodiging voor de live les toegestuurd. 
Reserveren is enkel mogelijk na betaling. 

JE KAN DE LES NOG 24U LANG BEKIJKEN!
De les wordt altijd opgenomen, na de les krijg je de link met de les per email doorgestuurd. Zodat je de les opnieuw kan bekijken. Handig wanneer je op het moment van de live les niet aanwezig kon zijn of wanneer je gestoord wordt tijdens de live les.
De les verdwijnt automatisch na 24 uur.
Let wel: je dient jezelf steeds op voorhand, voor aanvang van de live les, online te registreren, anders kan je de link van de les niet meer doorgestuurd krijgen.

Luister naar je eigen lichaam wanneer je aan yoga doet, respecteer de grenzen en forceer niets. Zo haal je het meeste resultaat uit je practice, zonder dat jezelf pijn doet. 

Alvast véél yogaplezier & tot in de les!
Groetjes,
Karolien 

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden!