Core & Back
april 10 (vrijdag) om 12:15

GEANNULEERD

Docent
Karolien
Les lengte
1 uur
Class levels
Beginner / All levels
CORE & BACK YOGA 
Een intense flow waarbij we werken op het versterken van de buik- en rugspieren. Tegelijkertijd stretchen we het hele lichaam met als doel een gezonde Core & Back. Een sterk centrum geeft ons energie, daadkracht en stabiliteit in ons dagelijkse leven.

Een hele goede les voor mensen met lichte rugklachten of om rugklachten te voorkomen.
C&B Yoga leert ons bewust te zijn van de mogelijkheden en de beperkingen van ons lichaam en opent de geest. We ervaren hoe we ons opnieuw speels en vrij kunnen voelen als een kind en hoe we met onze angsten kunnen leren omgaan.

Voeg toe aan kalender

04/10/2020 12:15
04/10/2020 13:15
Europe/Brussels
Core & Back - Yoga Zuid - Karolien
Beginner / All levels
<div><strong>CORE &amp; BACK YOGA</strong>&nbsp;</div><div>Een intense flow waarbij we werken op het versterken van de buik- en rugspieren. Tegelijkertijd stretchen we het hele lichaam met als doel een gezonde Core &amp; Back. Een sterk centrum geeft ons energie, daadkracht en stabiliteit in ons dagelijkse leven.</div><div><br></div><div><em>Een hele goede les voor mensen met lichte rugklachten of om rugklachten te voorkomen.</em></div><div><em>C&amp;B Yoga leert ons bewust te zijn van de mogelijkheden en de beperkingen van ons lichaam en opent de geest. We ervaren hoe we ons opnieuw speels en vrij kunnen voelen als een kind en hoe we met onze angsten kunnen leren omgaan.</em></div>
Yoga Zuid
false
MM/DD/YYYY
1440