Yoga Zuid

Yin yoga reeks: ‘de kracht van vrouwelijke yin-energie’
met Kirsten

maart 11 (woensdag)
om 20:00

Lengte van de les
75 minuten

Location
Beginner / All levels

YIN YOGA REEKS:
’DE KRACHT VAN VROUWELIJKE YIN-ENERGIE’

DATA: woe 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4
TIJDSTIP: 20u-21.15u (75 min)
LESGEVER: Kirsten Ginckels
PRIJS: 90€ voor 5 lessen van 75 min

voor wie? voor zij die intens verlangt naar veel minder monkey mind en meer voelen, voelen van binnenuit. voor zij die bewust de tijd willen nemen om naar haar lichaam te luisteren, naar wat haar hart haar influistert. voor zij die op een natuurlijke manier hormonale schommelingen en (pre)menstruele klachten wil verlichten.

jij en ik hebben zowel mannelijke (yang) als vrouwelijke (yin) energie in ons. hoe meer deze energieën in balans zijn, hoe beter jij je voelt. is deze balans verstoord, dan sta je minder in je kracht. we leven in een yang-gerichte maatschappij, waar er vaak niet voldoende tijd en ruimte is om de vrouwelijke yin-energie toe te laten en te ondersteunen. 

trakteer jezelf op een reeks heerlijke houdingen die de meridianen (energiebanen) van milt, nieren en lever stimuleren. denk daarbij aan het langzaam in beweging brengen van het bindweefsel rondom je liezen, bekken(bodem), heupgewricht en onderrug; zones waar spanning en emoties zich moeiteloos vastzetten.    

kom mee vertragen, verstillen, voelen. je vrouw voelen.

wie ben ik? kirsten. vrouw. meisjesmama. 99% yin. 1% yang. hoog- en taalgevoelig (in een vorig leven was ik journalist). meevoelend. betrokken. behulpzaam. down to earth. zonnekind. meisje van de zee. yogi for life maar ook yin yoga teacher (certified yoga teacher).


Reserveringen

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...