Relax & Relief
april 7 (dinsdag) om 21:00

GEANNULEERD

Docent
Charlotte
Les lengte
1 uur
Class levels
Beginner / All levels
RELAX & RELIEF YOGA brengt ontspanning in het lichaam en rust in het hoofd. Zachte stretch, ademhalingsoefeningen, Yin yoga, ontspanningstechnieken en meditatie oefeningen wisselen elkaar op een traag tempo af.
Heerlijk na een zware werkdag.

Goed als je last hebt van stress, onrust, slapeloosheid, vermoeidheid, overprikkeling, ademhalingsproblemen, lusteloosheid, hyperactiviteit, stramheid in de spieren, pijnlijke gewrichten, verhoogde bloeddruk, concentratiestoornissen, fibromyalgie, burn out verschijnselen en hormonale disbalans. Een heerlijke les voor het slapengaan. 

Voeg toe aan kalender

04/07/2020 21:00
04/07/2020 22:00
Europe/Brussels
Relax & Relief - Yoga Zuid - Charlotte
Beginner / All levels
<div><strong>RELAX &amp; RELIEF YOGA</strong> brengt ontspanning in het lichaam en rust in het hoofd. Zachte stretch, ademhalingsoefeningen, Yin yoga, ontspanningstechnieken en meditatie oefeningen wisselen elkaar op een traag tempo af.</div><div>Heerlijk na een zware werkdag.</div><div><br></div><div><em>Goed als je last hebt van stress, onrust, slapeloosheid, vermoeidheid, overprikkeling, ademhalingsproblemen, lusteloosheid, hyperactiviteit, stramheid in de spieren, pijnlijke gewrichten, verhoogde bloeddruk, concentratiestoornissen, fibromyalgie, burn out verschijnselen en hormonale disbalans. Een heerlijke les voor het slapengaan.&nbsp;</em></div>
Yoga Zuid
false
MM/DD/YYYY
1440