Gentle Flow
april 11 (zaterdag) om 11:00

GEANNULEERD

Docent
Roselyne
Les lengte
1 uur
Class levels
Beginner / All levels
GENTLE FLOW is een rustige ‘yogaflow’, een aaneenschakeling van verschillende yoga houdingen. Een goede voorbereiding naar Vinyasa yoga toe. Of als je het liever wat rustiger aan wil doen.
We wisselen stretch af met enkele spierversterkende oefeningen, met veel aandacht naar de ademhaling toe zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

Goed als je last hebt van stress, spierspanning, stramheid, rugklachten. Of als je je lichaam op een milde manier wil versterken en in beweging wil blijven.

Voeg toe aan kalender

04/11/2020 11:00
04/11/2020 12:00
Europe/Brussels
Gentle Flow - Yoga Zuid - Roselyne
Beginner / All levels
<div><strong>GENTLE FLOW</strong> is een rustige ‘yogaflow’, een aaneenschakeling van verschillende yoga houdingen. Een goede voorbereiding naar Vinyasa yoga toe. Of als je het liever wat rustiger aan wil doen.</div><div>We wisselen stretch af met enkele spierversterkende oefeningen, met veel aandacht naar de ademhaling toe zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen.</div><div><br></div><div><em>Goed als je last hebt van stress, spierspanning, stramheid, rugklachten. Of als je je lichaam op een milde manier wil versterken en in beweging wil blijven.</em></div>
Yoga Zuid
false
MM/DD/YYYY
1440