Yoga Zuid

STUDIO les ‘presence in your body’
met Nathalie

februari 2 (donderdag)
bij 19:30

Lengte van de les
75 minuten

Location
Studio

8
plekken over
STUDIO ‘presence, ease & fluidity in your body’ 
Beginner/ All Levels
Ademwerk, meditatie & vinyasa

Ademwerk, meditatie en een dynamische feel good flow, waarbij yogahoudingen organisch in elkaar overvloeien, ideaal om je lichaam en geest een boost te geven. 


Aruna Yoga geïnspireerd, een yogavorm die een symbiose is van diverse yogastijlen zoals hatha, kundalini, vinyasa en yin yoga. 

Het doel is om door middel van yogaoefeningen en houdingen dichter bij jezelf te komen. De gedachten tot rust te brengen, zodat er ruimte komt om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent. Dit zal verandering bieden op verschillende vlakken: spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal. Door in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er boven komt en daar zonder oordeel naar te kijken treedt er heling, transformatie en bewustwording op.


Bij Yoga Zuid staat persoonlijke aanpak centraal, hierdoor zijn er 14 plaatsen per les beschikbaar en krijg je zo de exclusieve aandacht.

Reserveer al snel de les die je zou willen volgen, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

LEES DEZE NA VOOR JE NAAR DE STUDIO KOMT 

Reserveringen

Je dient jezelf eerst aan te melden om een les te reserveren. Als je geen actieve rittenkaart hebt, ontvang je een bericht om deze eerst aan te schaffen zodat je daarna een les kunt reserveren.

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken
loading...