Kjøp drop-in/klippekort/medlemskap

Myk Yoga og Chao Dao Te seremoni. 30.nov

MYK Yoga og CHA DAO Te seremoni
med Patricia Bergamaschi
Lørdag 30.november kl.11 - 12.30

STED: Storgata 24, 2.etg. Molde Yoga Pilates AS
PRIS: kr.270,-

Bli med på en annerledes og mindful yoga og te - opplevelse,
en meditasjon med ritualer og røtter fra gammel kinesisk kultur. 
Cha Dao som betyr "teens vei", og er en eldgammel praksis som integrerer te som plante, drikke og tradisjon så vel som medisin for kropp, sinn og sjel. Te har blitt brukt som medisin av eldgamle helere lenge før det ble en sosial drikk. 
Te kan være et hjelpemiddel for meditativ stillhet. Forbindelsen med sansene våre, smak og aroma, så vel som velbehaget teen bringer til kroppene våre, kan gjøre overgangen fra en hektisk hverdag til det å finne ro, både mykere og jevnere.

Mens teen forberedes, vil Patricia guide deg gjennom en Myk Yoga time som passer for alle nivå, som en reise gjennom kropp og bevegelse går vi inn i savasana/avspenning som igjen går over i selve te - seremonien/meditasjonen.

I te - seremonien skapes det plass for te, stillhet, tilstedeværelse i deg selv og tilknytning til naturen, gjennom en sekvens av handlinger med rituell betydning. 
En liten reise til østen, og til ditt indre .

Etterpå er det rom for spørsmål og refleksjon.  

Du vil også få med deg te for å ta med hjem.
Dette er te av nøye utvalgt kvalitet, økologisk og bærekraftig dyrket fra fjellene i Taiwan.

"Te roer åndene og harmoniserer sinnet, fordriver matthet, lindrer tretthet, vekker tanker og hindrer døsighet, letter og forfrisker kroppen, og rydder de perspektive fakultetene"
Sitat: Lu Yu,  år 733

Passer for deg som liker te og er interessert i meditasjon.
Nydelig opplevelse 💛

Bindende påmelding

Pris

270 kr
It seems that JavaScript is not enabled on your browser. Could this be because of an adblocker? Unfortunately we won't be able to process your payment without JavaScript.

VISAMasterCardDiscoverAmericanExpress

Powered by Stripe