Kjøp drop-in/klippekort/medlemskap

Rocket / Vinyasa - onsdag


Annehver onsdag kjører vi Rocket Yoga og Vinyasa Yoga

Rocket Yoga er en aktiv og dynamisk yogaform hvor vi bruker vinyasa prinsippet, ujjaij pust og bevegelse, dristhi og meditasjon. En leken yogaform med med mye flyt og rytme. Med utgangspunkt i to ulike sekvenser, primary og intermediate. Det er rom for variasjon og modifikasjoner slik at det er tilgjengelig for de fleste. 
Denne yoga formen er skapt av Larry Schultz og er en modifisert utgave av tradisjonell Ashtanga Yoga, primary og intermediate series. Rocket Yoga er lekent og effektivt med styrke, aktiv tøyning og lekne armbalanser. Med rom for mange modifikasjoner er det tilgjengelig for de aller fleste. It´s Yoga!
Navnet Rocket Yoga –> fordi : “you get there faster”
Vi løfter energien – vi løfter oss selv 


Vinyasa yoga er en dynamisk yogaform. Vinyasa er sanskrit og betyr «pust-synkroniserte bevegelser» / flyt. Posisjonene settes sammen i myke flytsekvenser som åpner kroppen, øker muskelstyrken, stabiliserer leddene, gir bedre balanse, tøyer og mykgjør hele kroppen. Det undervises ujjayapust som er en rolig, jevn og dyp pust som på mange forskjellige måter påvirker kroppen og nervesystemet på en styrkende og positiv måte.  En balansert time der hele kroppen gjennomarbeides.  I tillegg til at det legges vekt på riktig utførelse av øvelsene og personlig tilrettelegging, vendes fokuset på tilstedeværelse i øvelsene. Dette gir en økt bevissthet i kroppen og nærvær i det som er her og nå, både på matten og i hverdagen.
Timen er aktiv men virker også rogivende og balanserende for kropp og sinn.Avsluttes med en god avpenning.

Bindende påmelding.

Pris

2,850 kr

Du må logge inn for å kjøpe dette adgangsbeviset.

Logg inn Opprett konto