Kjøp drop-in/klippekort/medlemskap

Iyengar Yoga - mandag


Iyengar Yoga med Suzie 

En klassisk og tradisjonell yogaform som tar utgangspunkt i de ulike grunn-stillingene (asana) med fokus på grundig gjennomgang av teknikk og linjering. Suzie som holder timen er en dedikert, dyktig og erfaren yogalærer med masse kunnskap, du vil være godt i varetatt og fulgt opp i Suzie sine timer. Den presise og korrekte tilnærmingen gir deg et veldig godt grunnlag til å utøve enhver yogaform. 

Iyengar Yoga passer derfor for alle nivå, både deg som er helt ny til yoga og deg som er mer erfaren og ønsker mer detaljert fokus i de ulike stillingene.


Suzie som holder dette kurset gikk inn på yogaens vei i 2004. Dette er en vei med mange aspekter, som krever behovet for kontinuerlig utvikling og ærlig selvrefleksjon fra den som går veien. Hun har undervist yoga siden 2010, og har vært så beæret å kunne tilbringe mye tid til reiser og studier i India. Hun er internasjonalt sertifisert i Iyengar Yoga-tradisjonen, og har gjennom dette dedikert seg til kontinuerlige studier og praksis i faget yoga.
Suzie ønsker å bidra til å forbedre folks fysiske og mentale helsetilstand ved å undervise i yoga og meditasjon. Hun tror at den åndelige utviklingen er en automatisk iboende for de som praktiserer og lærer regelmessig.

Velkommen 

Pris

2,850 kr

Du må logge inn for å kjøpe dette adgangsbeviset.

Logg inn Opprett konto