Molde Yoga Pilates

Kjøp drop-in/klippekort/medlemskap

Yoga for stress & uro - workshopserie i Molde med Elise Jansen

Du kan delta på utvalgte workshops eller alle. De er satt opp til å virke i synergi. 
Priser:
Enkelt workshop: Kr. 500,-
Hele helgen: Kr. 1 700,-

Fredag 30. september: 
Tilbake til kroppen - kl. 17.00 - 19.30 ( Påmelding kun fredag )
I denne workshoppen gjør vi Mindfulnessbaserte metoder for å øke vår bevissthet på kroppen. Når vi har tilstedeværelse i kroppen får vi tilgang til et mangfold av indre ressurser som svekkes under stress og uro. Vi skal gjøre myk bevegelse, kroppsskanning, pusteøvelser og hvile.

Lørdag 1. oktober: ( Påmelding kun bolk 1 lørdag )
Mindful Yoga for stress og uro - kl. 10.00 - 12.30
Kroppen holder på opplevelsene våre. Den holder på stress og uro med at vi griper og strammer som beskyttelse. Denne beskyttelsen kan lage kroniske mønstre i muskler, pusten og nervesystemets evne til å spenne av. Vi skal gjøre Mindful Yoga for å utforske og anerkjenne hva som bor i kroppene våres. Klassen avsluttes med dyp hvilende yoga. En rolig, dynamisk og terapeutisk klasse som passer for alle nivåer. 

Dyp hvilende yoga - kl. 14.30 - 17.00 ( Påmelding kun bolk 2 lørdag )
Under stress og uro så glemmer kroppen hvordan det er å slappe av. Den går i høygir selv når du ligger på sofaen med en god bok. I denne workshopen skal vi bruke Mindfulness og Restorative Yoga til å dykke dypt ned i våken hvile uten søvn. Minne nervesystemet på hvordan tilstander den kanskje har glemt.

Søndag 2. oktober
Balansert hverdag: kl. 10.00 - 12.30. (Påmelding kun søndag )
Når kroppen opplever stress og uro vil deler av nervesystemet “skru seg av” og ikke fungerer like optimalt hva gjelder konsentrasjon, koordinasjon og hukommelse. I denne workshoppen gjør vi Mindful Yoga for nervesystemet. En rolig, dynamisk og terapeutisk klasse som passer for alle nivåer. Pris

1,700 kr
Betalinger på nett behandles av Stripe Bancontact iDEAL VISA MasterCard American Express
loading...