Kjøp drop-in/klippekort/medlemskap

Yin/Restorative yoga - torsdag

Yin / restorative Yoga er en rolig yogaform hvor vi bruker prinsipper både fra Yin Yoga og Restorative yoga. Vi lar kroppen holde utvalgte yogastillinger over lengre tid, dvs i flere minutter. Når vi sitter i en yogastilling over lengre tid og i tillegg arbeider med dyptgående/avspennende pust, slipper vi oss selv inn i en tilstand hvor nervesystemet roes og stress responsen kobles av.
Yin Yoga tilhører den kinesiske/taoistiske yoga tradisjonen og baserer seg på en flere 1000 år gammel kunnskap og visdom og er sterkt knyttet til tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi. Her er formålet å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. I tillegg får vi mulighet til å stimulere og fjerne blokkeringer i bindevevet/fascia.
Restorativ Yoga er dyp hvile og tilstedeværelse satt i system og handler mer om “å være” enn “å gjøre”. Reduser stress, anspenthet og indre uro.
Vi bruker puter, tepper, klosser og belter til å bygge opp de forskjellige stillingene, bakoverbøyer, foroverbøyer, vridninger, inversjoner og sidestrekker, slik at vi slipper å bruke muskulatur for å holde dem. På denne måten kan vi slippe taket mens vi ligger i øvelsene.

Bindende påmelding.

Pris

2,850 kr

Du må logge inn for å kjøpe dette adgangsbeviset.

Logg inn Opprett konto