Molde Yoga Pilates

CORE and TRANSITIONS med Titti Lørdag 10 - 12.30
med Gjestelærer

oktober 29 (lørdag)
kl. 10:00

Kurslengde
150 minutter

Sted
Romsdalsgata 5 / Gjestestova

CORE AND TRANSITIONS
Lørdag 29. oktober kl.10 - 12.30

✦ This workshop will be teached in English ✦

Denne workshopen er designet for å koble til ditt "senter" og hvordan vi kan bruke denne kraften i hele praksisen, i hver asana og overgang under sekvensen, for å finne både funksjonalitet, støtte og flyt i bevegelsene dine.
Når du lærer å bruke kjernen riktig, unngår vi å "sitte/henge på leddene" som f.eks korsrygg, hofter og knær, og treningen din blir tryggere. Når dette konseptet er integrert i din yogapraksis, gjennom aktivering og styrking, vil du kunne benytte denne kunnskapen i hver bevegelse i livet ditt, alt fra å gå, løpe, løfte tunge vekter, bøye deg eller når du utøver din favorittsport. Med en sterk kjerne er vi mindre tilbøyelige til å få skader.

Første del av timen vil handle om aktivering og styrking av de fire viktigste magemusklene: transversus abdomen, rectus abdomen, ekstern skråmuskulatur og indre skråmuskulatur; med ulike øvelser og asanas . Pusten vil være vår guide, og vi vil også bruke energi givende kapalabhati-pust (ildpust).

Den andre delen av timen vil være strukturert i en vinyasa yoga-sekvens der du vil lære å bruke kjernen din, ikke bare der det er mest åpenlyst til eksempel som i "båten" / "navasana", men i hver overgang som det å flytte seg fra en høy lounge til kriger to, eller øve på din favoritt armbalanse (kråke) eller inversjon (hodestående, håndstående, pincha).

Denne timen er åpen for alle nivåer.
Vær klar til å ha mye moro og styrke kroppen for å styrke sinnet.


Bindende påmelding

Reservasjoner

Beklager – denne timen er allerede ferdig!

loading...