Trosa Hot Yoga/THY AB

KAP - Kundalini Activation Process
med Helena Nord

december 1 (fredag)
på 17:00

Lektionens längd
120 minuter

Location
Stora Yogashalan

5
platser kvar
KAP - Kundalini

KAP står för Kundalini (Livsenergi) Activation Process och är en energiöverföring som väcker vår livsenergi i kroppen.

Under en klass ligger deltagarna ner på en yogamatta. Hög härlig musik spelas. Och facilitatorn går runt i rummet och aktiverar energin hos deltagara genom att röra någon av de chakra eller meridian punker som finns på kroppen.
Under en klass kan man uppleva spontana rörelser, meditativa tillstånd, känslor som vill frigöras, visuella intryck eller känslor av bliss eller att vara ett med allt. Några upplever sessionen som renande eller något som ger dem djupa insikter.

Energin går in genom toppen av huvudet och ner till rotchakrat samtidigt som energin rensar bort de blockeringar som sitter i vägen för att livsenergin ska kunna flöda fritt åt båda hållen.

Deltagare säger att KAP har gett dem djupa insikter, starkare intuition, skifte i hur man upplever verkligheten, mer klarhet, utvecklade sinnen, en kapacitet att kunna känna djupare, högre stadier av medvetande, bättre kontakt med dem själva, leva med ett mer öppet hjärta, kunna uppleva Non duality och oneness... osv.
Det påverkar alla delar av livet och gör att man får ett kropp som tydligt berättar vad som är bra och inte och därför gör val i livet som gynnar en själv, hälsan och ens syfte här på jorden.

Förberedelser innan klassen:
- Kom gärna några minuter innan klassen så att du hinner landa.
- Bär sköna kläder som du kan röra dig i.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av KAP utan behöver bara komma med ett öppet sinne.

KAP är ej för dig som:
- är under 18 år
- har epilepsi
- är gravid i 3:e trimestern
- är påverkad av alkohol eller droger

Helena Nord kommer hålla spacet.
Info om Helena:
- Bor i Rönninge och håller klasser i KAP (Kundalini Activation Process)
Mitt intresse för energi började för 22 år sedan när jag gick min första utbildning inom healing och medlemskap. När jag mötte den berömda väggen 2010 så var det en lång resa tillbaka som gjorde att jag började djupdyka mer i energiarbete, meditation och hur man kan jobba med sina tankar för att förändra sitt liv och minska stressnivåerna.
Därefter har jag testat mycket inom området energi och fortsatt att utbilda mig inom healing och mediumskap via Arthur Findley college i England och deras lärare. 2021 stötte jag på KAP för första gången och blev förtrollad direkt.

Jag skulle beskriva KAP som en typ av energiöverföring som syftar till att väcka upp din kundalini (källan till livskraft). Många vittnar om att man får en väldigt kärleksfull och tydlig röst som visar en vägen genom livet, förmågan att känna mer, mer utvecklade sinnen, mindre stress och mer närvaro, en känsla av syfte i livet etc.
Det finaste jag vet är att få finnas där för varje deltagare och se och möta människan bakom lagren som vi plockat på oss genom åren. Att få se utvecklingen och gnistan tändas i ögonen av livsenergi.

Salen kommer vara uppvärmd till ca 25°.

Varmt välkommen!

Reservations

Du reserverar en plats för att delta i:

KAP - Kundalini Activation Process (Ticket)

Pris för lektion

500,00 kr
Bancontact iDEAL VISA MasterCard American Express

Om du har ett konto kan du även logga in här först:

Logga in
loading...