Fullmånecirkel & Shakti yoga
med Jeanette

februari 5 (söndag)
klockan 15:00

Lektionens längd
90 minuter

Location
Bråtagatan 8A

Välkommen på Fullmåne Ritual med avslutande Shaktiyoga!

Med hjälp av fullmånens starka energier kan vi få hjälp att släppa taget om negativa tankar, känslor, beteenden, saker mm som inte gynnar oss längre. 
Fullmånen erbjuder oss en paus för vila, reflektion och återhämtning där vi mentalt och känslomässigt kan släppa det vi behöver släppa för att kunna utvecklas vidare!

Vi kommer börja passet med en fullmåne ritual och avsluta med shakti yoga för att grunda och connecta ännu mer med våra feminina energier!

I yogan kommer vi mjukt landa in i våra kroppar och våran feminina energi, och vi låter det sensuella i oss få ta plats och uttryckas under passet!

Fokuset i yogan är på att mjuka upp och öppna upp våra kroppar för våran sexuella energi och kraft, genom lugna och mjuka rörelser i närvaro. Och på att finna njutningen och kärleken till oss själva genom våra kroppar!

Vi använder oss av flödande rörelser där hela kroppen få vara med, för att öka cirkulationen och mjuka upp våran  faschia och därmed kunna släppa på spänningar så vår energi kan flöda fritt. 

Denna klass ingår i alla medlemskap och periodkort. Du kan betala med 1 klipp på klippkortet eller 225kr drop in.

Varmt välkommen!

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!