Trosa Hot Yoga/THY AB

MediYoga & Sound Healing 75
med Micke

oktober 5 (onsdag)
på 17:30

Lektionens längd
75 minuter

Location
Bråtagatan 8A

4
platser kvar
MediYoga (medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform, som knyter samman de gamla yogiska redskapen med den moderna västerländska vetenskapen.
Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden.  De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.
Svensk forskning har visat att MediYoga har god effekt mot bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Sound healing/Ljudterapi/
Klangskålsmeditation/
Gongbad

Enkelt handlar det om att låta dig översköljas av ljudvibrationer som får dig in i djup avslappning både fysiskt och mentalt.
I Soundhealing används här olika instrument som Tibetanska klangskålar, som sedan tusentals år har använts i flera olika kulturer för dess läkande vibrationer som du inte kan stå emot. Vibrationerna kommer åt de mest djupt liggande spänningarna och kan på det viset sätta igång kroppens egna läkningsprocesser. Gongens vibrationer är kraftigare och tvingar dina muskler att slappna av. Alla flöden i kroppen stimuleras. 
Efteråt känner du dig renad fysiskt och mentalt.

Salen är uppvärmd till ca 25°-26°. 
Varmt välkomna!

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...