Questions? Please contact us at [email protected]. Thank you.

January 2020

Sunday
Sun
Monday
Mon
Tuesday
Tue
Wednesday
Wed
Thursday
Thu
Friday
Fri
Saturday
Sat
29
9:00 am
Morning Mysore
Kellie
11:00 am
Led Full Primary
Rachael R
4:30 pm
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
CANCELLED
Neil Dalal
6:00 pm
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
CANCELLED
Kartieekay
30
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Prenatal
Linda T
6:30 pm
YIN
Tara S
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Karla (sub for Courtney)
31
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Linda T (sub for Kristal)
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
CANCELLED
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
CANCELLED
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
CANCELLED
Kellie
5:30 pm
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
CANCELLED
Linda T
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
CANCELLED
Kirsten S
8:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
CANCELLED
Lindsey M
1
6:00 am
Self Practice
CANCELLED
Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
CANCELLED
Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
CANCELLED
Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
CANCELLED
Linda T
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
CANCELLED
Linda T
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
CANCELLED
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
CANCELLED
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
CANCELLED
Lea R
5:30 pm
Foundations into Half Primary
CANCELLED
Kristen
7:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
CANCELLED
Melissa
2
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
11:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
Tara S
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
4:45 pm
Evening Mysore
Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
Linda T
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Lindsey M (sub for Courtney)
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
CANCELLED
Kartieekay
3
9:30 am
Morning Mysore
Linda T (sub for Kellie )
12:05 pm
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:30 pm
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Linda T
4
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Melissa
10:40 am
YIN
Tara S (sub for Kristal)
5
9:00 am
Morning Mysore
Kellie
11:00 am
Led Full Primary
Rachael R
4:30 pm
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
Neil Dalal
6:00 pm
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
Kartieekay
6
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Prenatal
Linda T
6:30 pm
YIN
Tara S
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Lindsey M (sub for Courtney)
7
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Kristal
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
Kellie
5:30 pm
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Linda T
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Kirsten S
8:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Karla
8
6:00 am
Self Practice
Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
Linda T
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Linda T
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
Lea R
5:30 pm
Foundations into Half Primary
Kristen
7:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Melissa
9
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
11:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
Tara S
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
4:45 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
Linda T
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Courtney
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Kartieekay
10
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:30 pm
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Linda T
6:45 pm
YIN
Lindsey M
11
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Linda T (sub for Melissa )
10:40 am
YIN
Kristal
12
9:00 am
Morning Mysore
Kellie
11:00 am
Led Full Primary
Rachael R
4:30 pm
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
Neil Dalal
6:00 pm
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
Kartieekay
13
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Prenatal
Linda T
6:30 pm
YIN
Tara S
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Courtney
14
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Kristal
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
Kellie
5:30 pm
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Linda T
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Kirsten S
8:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Karla
15
6:00 am
Self Practice
Self Practice
8:00 am
Self Practice with Teacher
Linda T
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
Linda T
10:45 am
Post Natal Mysore
Linda T
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Linda T
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Evening Mysore
Lea R
5:30 pm
Foundations into Half Primary
Kristen
7:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Melissa
16
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
11:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Yin for Office Workers
Tara S
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
4:45 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
Linda T
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Courtney
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Kartieekay
17
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:30 pm
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Linda T
6:45 pm
YIN
Lindsey M
18
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Linda T (sub for Melissa )
10:40 am
YIN
Kristal
Show past weeks
19
9:00 am
Morning Mysore
Kellie
11:00 am
Led Full Primary
Rachael R
4:30 pm
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
Neil Dalal
6:00 pm
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
Kartieekay
20
6:00 am
Self Practice
Self Practice
7:00 am
Morning Mysore
Kellie
9:30 am
Morning Mysore
Kellie
12:05 pm
3 Breath Half Primary
Linda T
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
5:00 pm
Self Practice with Teacher
Linda T
5:30 pm
Prenatal
Linda T
6:30 pm
YIN
Tara S
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Courtney
21
TODAY
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Kristal
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:00 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Kellie
2 hours
5:30 pm
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Linda T
1 hour
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Kirsten S
1 hour
8:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Ashtanga Inspired All Levels
Karla
1 hour
22
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
8:00 am
Self Practice with Teacher
Self Practice with Teacher
Linda T
1 hour 30 minutes
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
Mysore Style - All Disciplines
Linda T
1 hour 30 minutes
10:45 am
Post Natal Mysore
Post Natal Mysore
Linda T
1 hour
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Linda T
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:00 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Lea R
2 hours
5:30 pm
Foundations into Half Primary
Foundations into Half Primary
Kristen
1 hour
7:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Ashtanga Inspired All Levels
Melissa
1 hour
23
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
11:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
12:05 pm
Yin for Office Workers
Yin for Office Workers
Tara S
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
4:45 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Linda T
2 hours
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
Ashtanga Half into Full Primary Series
Linda T
1 hour 30 minutes
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Courtney
1 hour
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Kartieekay
1 hour
24
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
12:05 pm
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:30 pm
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Linda T
1 hour
6:45 pm
YIN
YIN
Lindsey M
1 hour 15 minutes
25
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Melissa
1 hour 30 minutes
10:40 am
YIN
YIN
Kristal
1 hour 30 minutes
26
9:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
11:00 am
Led Full Primary
Led Full Primary
Rachael R
1 hour 30 minutes
4:30 pm
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
Beyond Asana Series with Prof. Neil Dalal
Neil Dalal
1 hour
6:00 pm
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
Gentle Ashtanga Flow with meditation/pranayama (PWYC)
Kartieekay
1 hour
27
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
12:05 pm
3 Breath Half Primary
3 Breath Half Primary
Linda T
50 minutes
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:00 pm
Self Practice with Teacher
Self Practice with Teacher
Linda T
1 hour 30 minutes
5:30 pm
Prenatal
Prenatal
Linda T
1 hour
6:30 pm
YIN
YIN
Tara S
1 hour 30 minutes
8:00 pm
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Ashtanga Influence Flow - All Levels
Courtney
1 hour
28
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Lunch Hour: Ashtanga Flow
Kristal
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:00 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Kellie
2 hours
5:30 pm
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Registered Intro to Ashtanga 6 weeks
Linda T
1 hour
7:00 pm
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Ashtanga Inspired: Yang. Yin
Kirsten S
1 hour
8:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Ashtanga Inspired All Levels
Karla
1 hour
29
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
8:00 am
Self Practice with Teacher
Self Practice with Teacher
Linda T
1 hour 30 minutes
9:30 am
Mysore Style - All Disciplines
Mysore Style - All Disciplines
Linda T
1 hour 30 minutes
10:45 am
Post Natal Mysore
Post Natal Mysore
Linda T
1 hour
12:05 pm
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Lunch Hour: Ashtanga Inspired
Linda T
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:00 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Lea R
2 hours
5:30 pm
Foundations into Half Primary
Foundations into Half Primary
Kristen
1 hour
7:00 pm
Ashtanga Inspired All Levels
Ashtanga Inspired All Levels
Melissa
1 hour
30
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
11:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
12:05 pm
Yin for Office Workers
Yin for Office Workers
Tara S
50 minutes
1:05 pm
Registered Intro Lunch Hour
Registered Intro Lunch Hour
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
4:45 pm
Evening Mysore
Evening Mysore
Linda T
2 hours
5:30 pm
Ashtanga Half into Full Primary Series
Ashtanga Half into Full Primary Series
Linda T
1 hour 30 minutes
7:00 pm
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Ashtanga, Vinyasa Flow All Levels
Courtney
1 hour
8:00 pm
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Gentle Ashtanga & Yoga Nidra
Kartieekay
1 hour
31
6:00 am
Self Practice
Self Practice
Self Practice
1 hour
7:00 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
1 hour 30 minutes
9:30 am
Morning Mysore
Morning Mysore
Kellie
2 hours
12:05 pm
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Asthanga Inspired: Breath & Bandha Restore
Linda T
1 hour
2:30 pm
Corporate, Private/Group Classes
Corporate, Private/Group Classes
Private Teacher
2 hours
5:30 pm
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Ashtanga Inspired: Moon Sequence
Linda T
1 hour
6:45 pm
YIN
YIN
Lindsey M
1 hour 15 minutes
1
8:00 am
Harmony Slater: GUIDED FULL PRIMARY CLASS
Harmony Slater: GUIDED FULL PRIMARY CLASS
Harmony Slater
2 hours
9:00 am
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
Ashtanga Enrichement (vinyasa Flow)
CANCELLED
Melissa
1 hour 30 minutes
10:40 am
YIN
YIN
CANCELLED
Kristal
1 hour 30 minutes
12:00 pm
Harmony Slater Session 1: The History of Ashtanga Yoga
Harmony Slater Session 1: The History of Ashtanga Yoga
Harmony Slater
2 hours
3:00 pm
Harmony Slater Session 2: 3:00-5:00PM Intermediate Preparations: Opening the Hips, Backbending & Arm Balances
Harmony Slater Session 2: 3:00-5:00PM Intermediate Preparations: Opening the Hips, Backbending & Arm Balances
Harmony Slater
2 hours