Workshop Ouder & Kids SUP Yoga (6 t/m 13 jaar)
juli 31 (woensdag) om 13:00

GEANNULEERD

Docent
Linda van der Heide
Les lengte
1 uur 30 minuten
Location
Noord-Aa (Zoetermeerse Plas)
Workshop Ouder & Kind SUP Yoga (6 t/m 13 jaar)

Samen met je vader of moeder SUP Yoga beoefenen! Samen op 1 SUP.
Zwemdiploma A en B zijn vereist voor deelname aan de workshop. Wil je met je eigen groep (max. 12 personen) een SUP Yoga workshop, dan kan dat ook natuurlijk! stuur een email aan [email protected]

Verzamelen bij Van Vliet Surf Shop
adres: Lange Land 5 , Zoetermeer

De SUP wordt aan een boei vastgemaakt waardoor je niet kan afdrijven.
We peddelen met z'n allen naar de boei.

Vervolgens wordt de ultieme combinatie opgezocht en doen we verschillende yogahoudingen op de sup. Yin- en Yang houdingen.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem, want er zal ook supinstructie gegeven worden. Je kunt gewoon in sport/yogakleding mee doen.

Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, maar neem gewoon een reserve setje kleding mee in je tas. Voor de warming up is het handig om een doek mee te nemen om op te zitten. Neem een bidon of flesje water mee om voor/tijdens/na voldoende vocht binnen te krijgen.

Het is mogelijk van de kleedkamer en kluisjes bij Van Vliet Surfshop gebruik te maken.

De SUP yoga les duurt in totaal ca. 1,5 uur.
Minimale deelnemers: 6
Maximale deelnemers: 12

Prijs: 
- 30 euro per stel (ouder & kind) + 1 SUP
Leden ULHC: ontvangen 10% korting 

Yoga teacher: Linda 

Check op of de les is geannuleerd i.vm. slecht weer of te weinig deelnemers.
Uiteraard ontvang je geld retour of kan je een nieuwe datum reserveren.

Voeg toe aan kalender

07/31/2019 13:00
07/31/2019 14:30
Workshop Ouder & Kids SUP Yoga (6 t/m 13 jaar) - Urban Life Health Centre - Linda van der Heide
Noord-Aa (Zoetermeerse Plas)
<div><strong>Workshop Ouder &amp; Kind SUP Yoga (6 t/m 13 jaar)</strong></div><div><br></div><div><strong>Samen met je vader of moeder SUP Yoga beoefenen! Samen op 1 SUP.</strong></div><div><strong>Zwemdiploma A en B zijn vereist&nbsp;</strong><span style="font-weight: 600;">voor</span><strong>&nbsp;deelname aan de workshop.&nbsp;</strong></div><div><br></div><div><strong><img src="https://res.cloudinary.com/punchpass/image/upload/v1562844092/client_emails/sojq7zcs5n70bkjwj10v.jpg" class="fr-fil fr-dib" width="650" height="359.20001220703125"></strong><br></div><div><br></div><div>Wil je met je eigen groep (max. 12 personen) een SUP Yoga workshop, dan kan dat ook natuurlijk! stuur een email aan [email protected]</div><div><br></div><div>Verzamelen bij Van Vliet Surf Shop</div><div>adres: Lange Land 5 , Zoetermeer</div><div><br></div><div>De SUP wordt aan een boei vastgemaakt waardoor je niet kan afdrijven.</div><div>We peddelen met z'n allen naar de boei.</div><div><br></div><div>Vervolgens wordt de ultieme combinatie opgezocht en doen we verschillende yogahoudingen op de sup. Yin- en Yang houdingen.</div><div><br></div><div>Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem, want er zal ook supinstructie gegeven worden. Je kunt gewoon in sport/yogakleding mee doen.</div><div><br></div><div>Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, maar neem gewoon een reserve setje kleding mee in je tas. Voor de warming up is het handig om een doek mee te nemen om op te zitten. Neem een bidon of flesje water mee om voor/tijdens/na voldoende vocht binnen te krijgen.</div><div><br></div><div>Het is mogelijk van de kleedkamer en kluisjes bij Van Vliet Surfshop gebruik te maken.</div><div><br></div><div>De SUP yoga les duurt in totaal ca. 1,5 uur.</div><div>Minimale deelnemers: 6</div><div>Maximale deelnemers: 12</div><div><br></div><div><strong>Prijs:&nbsp;</strong></div><div>- 30 euro per stel (ouder &amp; kind) + 1 SUP</div><div>Leden ULHC: ontvangen 10% korting&nbsp;</div><div><br></div><div><strong>Yoga teacher: Linda&nbsp;</strong></div><div><br></div><div>Check op of de les is geannuleerd i.vm. slecht weer of te weinig deelnemers.</div><div>Uiteraard ontvang je geld retour of kan je een nieuwe datum reserveren.</div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440