Workshop Ouder-Kids Yoga Swing
augustus 2 (vrijdag) om 13:30

GEANNULEERD

Docent
Wanda Voskuilen
Les lengte
1 uur 15 minuten
Location
Studio West
Workshop Ouder Kids Yoga Swing 


Voor wie?
Deze les is voor ouder en kind samen en is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. De les is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken. Aerial yoga is een groot succes voor jong en oud! Je kan ook meedoen met je neefje, nichtje, kleinkind of pleegkind. Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Aandacht voor elkaar
Door de drukte van alledag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze les ben je 75 minuten lang met elkaar bezig en op elkaar ingespeeld. We werken aan het vertrouwen in elkaar op een ontspannen en speelse manier. De aandacht is volledig op elkaar gericht en hierdoor voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen. Samen werk je aan een positief contact en aan het wederzijds vertrouwen. Je werkt met kracht en flexibiliteit en leert daardoor op een speelse manier met je eigen en elkaars grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen te respecteren. Het is belangrijk om samen te kunnen ontspannen en samen plezier te hebben en een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken bovendien is leuk om te spelen, en vooral om samen te spelen.

Wat we gaan doen
In de vele houdingen die we gaan doen worden we gedragen en ondersteund door het doek. We gaan vliegen, ondersteboven hangen, onze houding verbeteren, ons lichaam op een andere manier leren kennen om erachter te komen wat we allemaal kunnen. Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen als volwassene en ook voor je kind. Daarnaast is het ook nog eens super gezond en werkt het verjongend.

Wanneer?
Deze bijzondere les wordt gegeven op de volgende data in de zomervakantie:
Datum: vrijdag 26/7, 2/8 en 9/8
Tijd: 13.30 - 14.45 uur 

Prijs:
€ 25,- euro per stel ( 1 kind 1 ouder )
Leden ULHC: ontvangen 10% korting
Yoga Teacher: Wanda klik hier voor meer informatie 

Voeg toe aan kalender

08/02/2019 13:30
08/02/2019 14:45
Workshop Ouder-Kids Yoga Swing - Urban Life Health Centre - Wanda Voskuilen
Studio West
<div><strong><u>Workshop Ouder Kids Yoga Swing&nbsp;</u></strong></div><div><br></div><div><img src="https://res.cloudinary.com/punchpass/image/upload/v1562842833/client_emails/xadckfg1s4co7i9zekwx.jpg" class="fr-fil fr-dib" width="450" height="296"></div><div><br></div><div><strong>Voor wie?</strong><br>Deze les is voor ouder en kind samen en is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. De les is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken. Aerial yoga is een groot succes voor jong en oud! Je kan ook meedoen met je neefje, nichtje, kleinkind of pleegkind. Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.</div><div><br></div><div><strong>Aandacht voor elkaar</strong><br>Door de drukte van alledag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze les ben je 75 minuten lang met elkaar bezig en op elkaar ingespeeld. We werken aan het vertrouwen in elkaar op een ontspannen en speelse manier. De aandacht is volledig op elkaar gericht en hierdoor voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen. Samen werk je aan een positief contact en aan het wederzijds vertrouwen. Je werkt met kracht en flexibiliteit en leert daardoor op een speelse manier met je eigen en elkaars grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen te respecteren. Het is belangrijk om samen te kunnen ontspannen en samen plezier te hebben en een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken bovendien is leuk om te spelen, en vooral om samen te spelen.</div><div><br></div><div><strong>Wat we gaan doen</strong><br>In de vele houdingen die we gaan doen worden we gedragen en ondersteund door het doek. We gaan vliegen, ondersteboven hangen, onze houding verbeteren, ons lichaam op een andere manier leren kennen om erachter te komen wat we allemaal kunnen.&nbsp;Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen als volwassene en ook voor je kind. Daarnaast is het ook nog eens super gezond en werkt het verjongend.</div><div><br></div><div><strong>Wanneer?</strong><br>Deze bijzondere les wordt gegeven op de volgende data in de zomervakantie:</div><div>Datum: vrijdag 26/7, 2/8 en 9/8</div><div>Tijd: 13.30 - 14.45 uur&nbsp;</div><div><br></div><div><strong>Prijs:</strong><br>€ 25,- euro per stel ( 1 kind 1 ouder )</div><div>Leden ULHC: ontvangen 10% korting</div><div>Yoga Teacher: Wanda <a href="https://www.urbanlifehealthcentre.com/meet_the_team/wanda_voskuilen.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">klik hier</a> voor meer informatie&nbsp;</div><div><br></div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440