Cursus Yoga & Running
juli 24 (woensdag) om 17:15

GEANNULEERD

Docent
Jeanine Smit
Les lengte
1 uur 15 minuten
Location
Studio East
Extra! 4-weekse cursus Yoga & Running in de maand juli
Datum: 10/7 – 7/8/
Teacher: Jeanine Smit
Tijd: 17.15 – 18.30 uur
Ook geschikt voor beginners

Leden ULHC: geldige rittenkaart/abonnement
Niet leden: 25 euro p.p.
Aanmelden vooraf voor de cursus kan via [email protected]
Min. deelnemers: 5
Max. deelnemers: 10

Inhoud cursus:
Tijdens deze 4 weekse cursus werken we aan looptechniek, ademhaling, voorkomen van blessures, flexibiliteit en kracht en opbouw van conditie. Maar bovenal leer je hardlopen ervaren op een positieve en meditatieve manier en leer je welke yogaoefeningen je kan gebruiken om aansluitend alle gebruikte spieren weer te strekken.
Iedere les bestaat uit een warming up van 5-10 minuten, een hardloop/loop component van 30 min en aansluitend 30 minuten yoga. NB. Handdoek mee nemen.

Voor het waarborgen van een goede kwaliteit van de dienstverlening en een breed aanbod van lessen versus onnodige kosten werken we ook in de zomerperiode met onderstaande reserverings- en annuleringsprocedure, lees deze goed en mindful door!

Voeg toe aan kalender

07/24/2019 17:15
07/24/2019 18:30
Cursus Yoga & Running - Urban Life Health Centre - Jeanine Smit
Studio East
<div><strong>Extra! 4-weekse cursus Yoga &amp; Running in de maand juli</strong><br>Datum: 10/7 – 7/8/<br>Teacher: Jeanine Smit<br>Tijd: 17.15 – 18.30 uur<br>Ook geschikt voor beginners<br><br><strong>Leden ULHC: geldige rittenkaart/abonnement</strong><br>Niet leden: 25 euro p.p.<br>Aanmelden vooraf voor de cursus kan via&nbsp;[email protected]<br>Min. deelnemers: 5<br>Max. deelnemers: 10<br><br><strong>Inhoud cursus:</strong><br>Tijdens deze 4 weekse cursus werken we aan looptechniek, ademhaling, voorkomen van blessures, flexibiliteit en kracht en opbouw van conditie. Maar bovenal leer je hardlopen ervaren op een positieve en meditatieve manier en leer je welke yogaoefeningen je kan gebruiken om aansluitend alle gebruikte spieren weer te strekken.<br>Iedere les bestaat uit een warming up van 5-10 minuten, een hardloop/loop component van 30 min en aansluitend 30 minuten yoga. NB. Handdoek mee nemen.<br><br>Voor het waarborgen van een goede kwaliteit van de dienstverlening en een breed aanbod van lessen versus onnodige kosten werken we ook in de zomerperiode met onderstaande reserverings- en annuleringsprocedure, lees deze goed en mindful door!</div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440