Chi Neng Qigong
juli 20 (zaterdag) om 11:45

GEANNULEERD

Docent
Sandra Visser
Les lengte
1 uur 15 minuten
Location
Studio East
Chi Neng Qigong
 
Chi Neng Qigong is een bewegingsleer uit China. Wat in India yoga is, is in China qigong. Qigong is heeft yoga diepe wortels in eeuwenoude wijsheid.  Het is een milde vorm om bewustzijn te verruimen en gezondheid in lichaam en geest brengen.  Langzaam meditatief bewegen. Energieker worden en je geestkracht ontwikkelen. 
 
Deze qigongvorm  is eenvoudig te leren en voor iedereen toegankelijk. Een aanrader voor mensen met een burn-out en stress. Qigong verbetert heel snel je energiebalans, het verbetert emotionele stabiliteit en geeft veerkracht. We doen veel staande houdingen, waar bij je leert focussen, voelen & stabiliseren. Als lang staan moeilijk is, begin je zittend tot je voelt dat er meer kracht en energie is.

Voeg toe aan kalender

07/20/2019 11:45
07/20/2019 13:00
Chi Neng Qigong - Urban Life Health Centre - Sandra Visser
Studio East
<div>Chi Neng Qigong</div><div>&nbsp;</div><div>Chi Neng Qigong is een bewegingsleer uit China. Wat in India yoga is, is in China qigong. Qigong is heeft yoga diepe wortels in eeuwenoude wijsheid. &nbsp;Het is een milde vorm om bewustzijn te verruimen en gezondheid in lichaam en geest brengen. &nbsp;Langzaam meditatief bewegen. Energieker worden en je geestkracht ontwikkelen.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div><div>Deze qigongvorm &nbsp;is eenvoudig te leren en voor iedereen toegankelijk. Een aanrader voor mensen met een burn-out en stress. Qigong verbetert heel snel je energiebalans, het verbetert emotionele stabiliteit en geeft veerkracht. We doen veel staande houdingen, waar bij je leert focussen, voelen &amp; stabiliseren. Als lang staan moeilijk is, begin je zittend tot je voelt dat er meer kracht en energie is.</div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440