Ontspannning Massage
juli 19 (vrijdag) om 17:45

Docent
Sherani Girjasing
Les lengte
1 uur
Location
Vitality 2
Gaby van Berg geeft de ontspanningsmassages met massageolie.

Wat is ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. 
Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen.

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode zijn opgebouwd weg en komt de geest tot rust. Een ontspanningsmassage zorgt dat stress makkelijker los gelaten kan worden en niet opgeslagen worden in het lichaam. In stressvolle situaties worden de spieren harder en vaster dan we zelf soms beseffen. Dat is vaak ook het gevolg van het te lang belasten van dezelfde spieren /spiergroepen of van het lange tijd aanhouden van dezelfde houding bijvoorbeeld door kantoorwerk. Tijdens een ontspanningsmassage wordt extra aandacht aan deze spiergroepen besteed.

Door het lichaam te laten ontspannen krijg ik tijdens de massage meer “toegang” van de huid om de spieren dieper te raken. Ik gebruik hiervoor diverse technieken waaronder strijkingen, knedingen, en onderarm- technieken. Ik masseer in een relaxte flow en volg vooral mijn gevoel tijdens de massage.

Je kan kiezen uit 3 soorten ontspanningsmassages:

1. Ontspanningsmassage Relax, 30 minuten, 30 Euro
Massage rug, schouders en nek

2. Ontspanningsmassage Compleet, 45 minuten, 45 Euro
Massage rug, schouders, nek, hoofd, armen, achterkant benen en voeten

3. Ontspanningsmassage Luxe, 60 minuten, 60 Euro
Massage rug, schouders, nek, armen, achterkant – en voorkant benen, een voetmassage waarbij de voeten worden gewassen en incl. hoofd/gezichtsmassage.

Voorwaarden:
- Definitieve boeking vindt plaats na betaling;
- Graag attenderen wij vooraf op de 24-uurs annuleringsprocedure via email ([email protected]) anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. 
- Boeking kan tot 24 uur vooraf aan de tijdstip van de massage. 
-Als je op een andere tijd een massage wilt, of andere vragen hebt over de massages, stuur dan een mailtje naar [email protected]


Je kunt in de webwinkel een credit kopen voor 30 minuten massage:

1 credit:

5-credits:

10-credtisSorry - deze les heeft al plaats gevonden!