Vrije inloop Happiness coach Gratis
juli 30 (dinsdag) om 20:00

1 plek over

Docent
Hellen Tanis
Les lengte
30 minuten
Location
Vitality Room 2
Vrije inloop Happiness Coaching
Gratis

Reservering minstens 24u van tevoren boeken.

Wil je meer regie over je leven en bewuster je leven vormgeven? Ik daag je uit om het beste uit jezelf en het maximale uit je leven te halen. Hoe ziet je leven eruit als je vanuit je hart gaat leven? Als je voor jezelf gaat staan en datgene gaat doen waar je goed in bent?

Ik bied je coaching en healing die jou inzicht geven en handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je jouw talenten en levenskracht volledig gaat benutten om in verbinding te komen met je jezelf en je omgeving.

Mijn coaching is geïnspireerd door de Levensbronnen®. De Levensbronnen geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben. De Levensbronnen zijn ontstaan door universele wijsheid te verbinden met de psychologie van Carl Jung. Van de 7 Levensbronnen is er één die jouw essentiële onzichtbare oer- en levenskracht vertegenwoordigt. Dit is jouw essentiële Levensbron. Als je vanuit de kracht van jouw essentiële Levensbron leeft of leert leven, gaat dat wat je doet moeiteloos. Je verliest het besef van “tijd” en ervaart stilte in je hoofd.

'Wil je het maximaal haalbare uit je leven halen?
Luister naar je hart, dat klopt altijd'

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden!