Diverse Massages (Ontspannning/Energetische/Voet) - Sherani
juli 26 (vrijdag) om 20:30

Docent
Sherani Girjasing
Les lengte
1 uur
Location
Vitality 2
Sherani geeft de volgende massages:

Vitality Ontspanningsmassage
Een heerlijke lichaamsmassage met massageolie, die zorgt voor het losmaken en het verwijderen van de toxines in het lichaam. De ontspanningsmassage behandelt het gehele lichaam en zorgt voor ultieme ontspanning, het stimuleert het zenuwstelsel, reduceert stress, vertraagt veroudering en verbetert slaap.
30 minuten 30 euro
45 minuten 45 euro
60 minuten 60 euro

Energetische massage
Voel je spanning in een bepaald gebied van je lichaam of zit het ergens vast, dan is dit een goede behandeling. Een energetische massage richt zich namelijk op het energieniveau en zorgt ervoor dat de bloedsomloop weer onbelemmerd door het gehele lichaam kan stromen. Door middel van herhaalde bewegingen - uitgevoerd in een langzaam tempo - zullen de klachten in het probleemgebied worden verminderd al dan niet geheel worden verholpen.

30 minuten 30 euro
45 minuten 45 euro
60 minuten 60 euro

Voetmassage
Een ontspannende massage speciaal voor de voeten. Tijdens de voetmassage wordt er gebruik gemaakt van drukpunten, waardoor de voeten worden getriggerd. Dit heefft een positief effect op het afvoeren van gifstoffen en vermindert stress en pijn in het lichaam.

Voorwaarden:
- Definitieve boeking vindt plaats na betaling;
- Graag attenderen wij vooraf op de 24-uurs annuleringsprocedure via email (receptie@ulhc.nl) anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. 
- Boeking kan tot 24 uur vooraf aan de tijdstip van de massage. 
-Als je op een andere tijd een massage wilt, of andere vragen hebt over de massages, stuur dan een mailtje naar receptie@ulhc.nl


Je kunt in de webwinkel een credit kopen voor 30 minuten massage:

1 credit:

5-credits:

10-credtisSorry - deze les heeft al plaats gevonden!