Early Bird Hot Yoga
juli 23 (dinsdag) om 7:30

GEANNULEERD

Docent
Sandra de Jager
Les lengte
1 uur
Location
Studio West

GESCHIKT VOOR BEGINNERS

Reserveren verplicht uiterlijk voor 22.00 uur de avond ervoor (maandag- of woensdag avond)!
Bij geen reserveringen komt de les te vervallen. 

Dit is een yogales rond 38 graden waarbij de verschillende houdingen (asana's) worden afgewisseld d.m.v. vinyasa's. Dit zijn dynamische bewegingen waardoor er een 'flow' in de lebeweging blijft. Deze les is afgeleid van Ashtanga Yoga, Poweryoga en Vinyasa Yoga. Zonnegroet A en Zonnegroet B zijn een vast onderdeel van deze les. Wat is Hot Yoga? Hot Yoga is een actieve lichamelijke workout die bij een temperatuur van ongeveer 40 graden celcius in een yoga zaal wordt gegeven. De warmte wordt gecreëerd door infraroodpanelen, met als voordeel dat je lichaam van binnenuit opwarmt. 

De voordelen zijn: - Verbranding 800kcal per les - Detox door transpiratie - Opbouw weerstand - Soepele spieren door stretchen in infrarood warmte - Opbouw kracht door de vele push ups - Ervaring van het Runners High gevoel - Sauna en workhout in één. 

Voordelen van Hot Yoga (infrarood)

- verbrandt 600-800 kcal
- goed voor soepele spieren en gewrichten
- detox door transpiratie
- verhoging weerstand 
- verlichting gevoel van gewrichtsklachten
- mental reset 
- ontspanning
- verhoging conditie, balans en spierkracht
- runners high gevoel
- sauna en workout in één


Voeg toe aan kalender

07/23/2019 07:30
07/23/2019 08:30
Early Bird Hot Yoga - Urban Life Health Centre - Sandra de Jager
Studio West
<div><br></div><div>GESCHIKT VOOR BEGINNERS</div><div><br></div><div><strong>Reserveren verplicht uiterlijk voor 22.00 uur de avond ervoor (maandag- of woensdag avond)!</strong></div><div><strong>Bij geen reserveringen komt de les te vervallen.&nbsp;</strong></div><div><br></div><div>Dit is een yogales rond 38 graden waarbij de verschillende houdingen (asana's) worden afgewisseld d.m.v. vinyasa's. Dit zijn dynamische bewegingen waardoor er een 'flow' in de lebeweging blijft. Deze les is afgeleid van Ashtanga Yoga, Poweryoga en Vinyasa Yoga. Zonnegroet A en Zonnegroet B zijn een vast onderdeel van deze les. Wat is Hot Yoga? Hot Yoga is een actieve lichamelijke workout die bij een temperatuur van ongeveer 40 graden celcius in een yoga zaal wordt gegeven. De warmte wordt gecreëerd door infraroodpanelen, met als voordeel dat je lichaam van binnenuit opwarmt.&nbsp;</div><div><br></div><div>De voordelen zijn: - Verbranding 800kcal per les - Detox door transpiratie - Opbouw weerstand - Soepele spieren door stretchen in infrarood warmte - Opbouw kracht door de vele push ups - Ervaring van het Runners High gevoel - Sauna en workhout in één.&nbsp;</div><div><br></div><div><strong>Voordelen van Hot Yoga (infrarood)</strong></div><div><strong><br></strong></div><div><strong>- verbrandt 600-800 kcal</strong></div><div><strong>- goed voor soepele spieren en gewrichten</strong></div><div><strong>- detox door transpiratie</strong></div><div><strong>- verhoging weerstand&nbsp;</strong></div><div><strong>- verlichting gevoel van gewrichtsklachten</strong></div><div><strong>- mental reset&nbsp;</strong></div><div><strong>- ontspanning</strong></div><div><strong>- verhoging conditie, balans en spierkracht</strong></div><div><strong>- runners high gevoel</strong></div><div><strong>- sauna en workout in één</strong></div><div><br></div><div><br></div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440