Yin - Restorative Yoga (real time streaming)
juli 18 (donderdag) om 20:15

GEANNULEERD

Docent
Cherylla Ganpatsingh
Les lengte
1 uur 15 minuten
Location
Studio East
GESCHIKT VOOR BEGINNERS.

Restorative Yoga is een “Yin” vorm van Yoga. 
Het is een passieve vorm van yoga die geschikt is voor iedereen!

Het wordt ook wel eens “ the Yoga of non-doing” genoemd.  

Het idee achter Restorative Yoga is het ervaren van totale ontspanning van je lichaam waardoor herstel van je energie optreedt. Het is toegankelijk voor iedereen: mensen met en zonder blessures of beperkingen in hun lichaam. 

Asana’s worden voor enkele minuten aangehouden, maar we ondersteunen het lichaam met hulpmiddelen (props) zoals bolsters, kussens, dekens, blokken of andere hulpmiddelen die je prettig vindt.  

Daarbij is er totaal geen inspanning van de spieren: totale ontspanning en loslaten.  
Het fysieke lichaam is in maximale staat van comfort dat is het uitgangspunt en dat is alleen mogelijk door het gebruik van de props. 
Ons fysieke lichaam krijgt hierdoor het signaal vanveiligheid en comfort wat wordt opgevangen door ons zenuwstelsel en dit resulteert in herstel en heling van lichaam en geest. Daarnaast bereidt deze vorm uiteindelijk goed voor op meditatie.

Zorg dat je comfortabel en warm genoeg aangekleed bent. Je ligt voornamelijk op de mat en je lichaam koelt altijd een beetje af. Neem, indien je dit prettig vindt, je eigen lievelings dekentje, kussen, vest of sjaal mee. Deze kun je tijdens de les als prop gebruiken en je maximaalcomfortabel en veilig voelen” 

Voeg toe aan kalender

07/18/2019 20:15
07/18/2019 21:30
Europe/Amsterdam
Yin - Restorative Yoga (real time streaming) - Urban Life Health Centre - Cherylla Ganpatsingh
Studio East
<div>GESCHIKT VOOR BEGINNERS.</div><div><br></div><div><strong style="font-weight: 700;">„</strong>Restorative Yoga is een “Yin” vorm van Yoga.&nbsp;</div><div>Het is een passieve vorm van yoga die geschikt is voor iedereen!</div><div><br></div><div>Het wordt ook wel eens “ the Yoga of non-doing” genoemd. &nbsp;</div><div><br></div><div>Het idee achter Restorative Yoga is het ervaren van totale ontspanning van je lichaam waardoor herstel van je energie optreedt. Het is toegankelijk voor iedereen: mensen met en zonder blessures of beperkingen in hun lichaam.&nbsp;</div><div><br></div><div>Asana’s worden voor enkele minuten aangehouden, maar we ondersteunen het lichaam met hulpmiddelen (props) zoals bolsters, kussens, dekens, blokken of andere hulpmiddelen die je prettig vindt. &nbsp;</div><div><br></div><div>Daarbij is er totaal geen inspanning van de spieren: totale ontspanning en loslaten. &nbsp;</div><div>Het fysieke lichaam is in maximale staat van comfort dat is het uitgangspunt en dat is alleen mogelijk door het gebruik van de props.&nbsp;</div><div>Ons fysieke lichaam krijgt hierdoor het signaal vanveiligheid en comfort wat wordt opgevangen door ons zenuwstelsel en dit resulteert in herstel en heling van lichaam en geest. Daarnaast bereidt deze vorm uiteindelijk goed voor op meditatie.</div><div><br></div><div>Zorg dat je comfortabel en warm genoeg aangekleed bent. Je ligt voornamelijk op de mat en je lichaam koelt altijd een beetje af. Neem, indien je dit prettig vindt, je eigen lievelings dekentje, kussen, vest of sjaal mee. Deze kun je tijdens de les als prop gebruiken en je maximaalcomfortabel en veilig voelen”&nbsp;</div>
Urban Life Health Centre
false
MM/DD/YYYY
1440