FLOW yoga & welzijn

Kids & family yoga teacher training
9 december 2023 16 december 2023
LESSENREEKS

Totaal aantal lessen
3

Lengte van de les
300 minuten

Locatie
FLOW yogazaal

Een training voor (yoga)docenten, therapeuten, ouders, geïnteresseerden,… Om kinderen en gezinnen mindfulness, meditatie, ademwerk en yoga te leren.

Ben jij gepassioneerd door yoga en wil je deze passie delen met kinderen en families? Dan is deze opleiding met yoga teacher en psychologisch consulent  Laurenz Verkruysse misschien wel iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om veilige, effectieve en leuke yogalessen te geven aan kinderen en families.

De opleiding is ontworpen om jou de vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om yoga in de wereld van kinderen en hun families te brengen. Je leert over kinderpsychologie, ontwikkeling van het kind, lesplanning en -voorbereiding, speciale behoeften, veiligheid, filosofie en anatomie. Daarnaast leer je verschillende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspannings-technieken die geschikt zijn voor kinderen en gezinnen.

Deze opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische ervaring. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om yogalessen te geven in verschillende settings, zoals scholen, yogastudio's, therapeutische settings, kinderdagverblijven en thuis. Bovendien bieden we ondersteuning bij het opzetten van een eigen yoga-praktijk, zodat je de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan kunt toepassen in de praktijk.

Laurenz is een ervaren yoga docent die zijn passie voor yoga en kinderen graag met jou wil delen. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien. Als je geïnteresseerd bent in deze opleiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze spannende reis te beginnen!

zaterdag 9 december 2023 van 13u-18u, zondag 10 december 2023 van 13u-18u en 16 december 2023 van 12u-18u

Prijs: 400 euro incl.
• teacher training 20 lesuren
• 16 contacturen les
• online terugkommoment
• toegang tot een facebook community group voor alle vragen en het delen van ervaringen
• leeslijst ter voorbereiding
• cursus + handouts
• mogelijkheid tot een stage moment

De les vindt plaats op ...

  • 9 december om 13:00 (zaterdag)
  • 10 december om 13:00 (zondag)
  • 16 december om 12:00 (zaterdag)

Reserveringen

Deze lesserie is reeds afgelopen. Bekijk ons rooster voor meer lessen.

loading...