FLOW yoga & welzijn

Ontspan en versterk jezelf training LESSENREEKS
22 mei 2022 19 juni 2022

Totaal aantal lessen
4

Lengte van de les
180 minuten

Locatie
Yogastudio

Kom tot rust en haal meer uit het leven met Ontspan en Versterk jezelf, onze 4-delige relaxatie/mindfulness training! Je wordt meegenomen op een eindeloos boeiend pad van bewustwording en groei. Je leert over jezelf en anderen, neemt een pak tips & tricks mee naar huis en gaat op een gezondere manier omgaan met stress en vooral met jezelf. We dekken je telkens onder een warm deken van afwisselende ontspanningstechnieken, mindfulness en meditatie. Ga verfrist en versterkt naar huis! 

Je leert op een intensieve en toch speelse en relaxte manier hoe je tot fysieke en mentale ontspanning kan komen én blijven. In het dagelijkse leven, maar ook in moeilijke tijden! Je wordt gecoacht in het herkennen en doorbreken van patronen en in het opzetten van de juiste mindset. Je leert bepaalde ademhalingstechnieken toepassen en ziet hoe je meer energie kan halen uit jezelf. We doen oefeningen om (juiste) doelen te zetten, die je leven een gezonde wending kunnen geven.

Je brengt je lichaam en geest weer in balans. Er is veel aandacht voor (hoog)gevoeligheid en vooral voor het contact met je gevoel, dat in deze drukke en prestatiegerichte wereld gemakkelijk opzij wordt gezet. Je leert mediteren op verschillende manieren. We gebruiken meditatie en andere relaxatietechnieken om het gebrachte materiaal op een zeer diepgaande manier te implementeren in je systeem. Zo raak je het nooit meer kwijt!

De belangrijkste topics:
  • Bouw een stevige basis
  • Vind de juiste motivatie
  • Bescherm je energie
  • Onderzoek je mogelijkheden
  • Verbind je hoofd en hart
  • Kom in het nu

Elke training vraagt oefening en een stuk discipline, om de aangeleerde technieken onder de knie te krijgen en de oude en/of destructieve gewoontes om te draaien. Wij ondersteunen je in dit proces met een handboek, met audiomateriaal om je thuis te begeleiden, en met drie gratis meditatielessen naar keuze om tussen de training door of nadien te volgen. Ook na de training kan je nog vragen stellen en op onze steun rekenen, zodat de kans op ‘terugval’ kleiner wordt.

Meer info: https://flow.world/ontspan-jezelf-relaxatietherapie/

De les vindt plaats op ...

  • 22 mei om 10:00 (zondag)
  • 29 mei om 10:00 (zondag)
  • 12 juni om 10:00 (zondag)
  • 19 juni om 10:00 (zondag)

Reserveringen

Deze lesserie is reeds afgelopen. Bekijk ons rooster voor meer lessen.

loading...